Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:bry:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:siema::siema:
Opublikowano

Kierwa żaden sprężyn z tyłu sam nie zmieniał?:facepalm:

Opublikowano

zmianiał,zmieniał żadna filozofia :hi:

Opublikowano
:hi:
Opublikowano
zmianiał,zmieniał żadna filozofia :hi:
No to jak wyjąć tą skur.wiałą sprężynę jak siedzi ciasno po odpięciu amora?:facepalm:

---------- Post dopisany at 10:09 ---------- Poprzedni post napisany at 09:52 ----------

6146d6c1b4294f027b38e3886cfab13d.jpg

e967deffaa64509eb36bbcedfc8fa637.jpg

97e12ced0f3a9258826d6992faa5ad6e.jpg

:slina:

Opublikowano
:kox::kox::kox:
Opublikowano

Ja zmieniałem :decayed:, musisz niestety odkręcić śrubę od regulacji. Zaznacz sobie punktakiem na wahaczu i na śrubie linie/kropki obojętnie i jak będziesz wkręcał to w tej samej pozycji ustawisz. Inaczej na tyle nie odciągniesz wahacza żeby sprężyna wyszła. Przyda się druga osoba bo sam tego nie wytargasz.

Opublikowano

Ja zmieniałem :decayed:, musisz niestety odkręcić śrubę od regulacji. Zaznacz sobie punktakiem na wahaczu i na śrubie linie/kropki obojętnie i jak będziesz wkręcał to w tej samej pozycji ustawisz. Inaczej na tyle nie odciągniesz wahacza żeby sprężyna wyszła. Przyda się druga osoba bo sam tego nie wytargasz.

jeden kumaty się znalazł:banan: To nie wiem jak reszta wyjęła sprężynę bez odkrecania tego wahacza:decayed:

Nie tnie Ci opon teraz?? Od strony nakrętki też jest ta podkładka mimośrodowa??

Opublikowano

chłopaki pomóżcie...wie ktos jak zmyć/wyczyścić slady długopisu z alcantary???:kwasny: bo ja dzisiaj swoja babe to juz chyba zatłuke:wallbash::angry:

Opublikowano

Siema, ile jest poduszek od skrzyni biegów w AVFie?

Do dzisiaj myślałem, że jedna centralna, ale doczytałem, że są jeszcz dodatkowe 4 boczne. W sumie mniej ważne, ale są. Robiłem dzis wahacz i od razu zapytałem o szarpanie drążkiem, mechanik sprawdził i postawił na poduche pod skrzynia, powiedział, że w moim jest tylko jedna, centralna......jak się do tego odnieść???

Opublikowano

jeden kumaty się znalazł:banan: To nie wiem jak reszta wyjęła sprężynę bez odkrecania tego wahacza:decayed:

Nie tnie Ci opon teraz?? Od strony nakrętki też jest ta podkładka mimośrodowa??

Witam!

Ja tez zmienialem sprezyny z tylu i poza odkreceniem amortyzatora nic wiecej nie odkrecalem :eusathink: ale uzylem sciskow do sprezyn , scisnolem sprezyne i wyszla jak ta lala zas drugim razem gdy zakladalem sprezyny pod 1BE to to po scisnieciu sprezyny troche mi jeszcze braklo miejsca pare milimetrow aby wskoczyla na swoje miejsce , dodam tylko ze podklady pod sprezyne tez dawalem nowe tak wiec troche ciasno sie zrobilo i pomogla mi 1.5 metrowa rura. Wsadzilem ruremiedzy wachacz glowny a podwozie i naciskajac rure w dol a tym samym caly wachacz sprezyna wskoczyla tak jak trzeba.

---------- Post dopisany at 13:43 ---------- Poprzedni post napisany at 13:37 ----------

Siema, ile jest poduszek od skrzyni biegów w AVFie?

Do dzisiaj myślałem, że jedna centralna, ale doczytałem, że są jeszcz dodatkowe 4 boczne. W sumie mniej ważne, ale są. Robiłem dzis wahacz i od razu zapytałem o szarpanie drążkiem, mechanik sprawdził i postawił na poduche pod skrzynia, powiedział, że w moim jest tylko jedna, centralna......jak się do tego odnieść???

Tak jest tylko jedna centralan poduszka blizej konca skrzyni biegow umiejscowiona na poprzecznej aluminiowej belce , ktora jest pod skrzynia.

Opublikowano

Dzięki :hi:Zamawiać Lema, czy coś innego? Jak sądzisz?

Opublikowano

Bierz lema bo kosztuje około 100zl:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
skrzynia.jpg
Opublikowano

Pany co to za numer zderzaka??

8E5-807-385C

Esowy?

Opublikowano

Dzięki Panowie, sprawa jasna:hi:

Opublikowano

chłopaki szybko pomóżcie to jest S4 B6 sedan ??

afsv.jpg

ztu2.jpg

Opublikowano

8E5 - sedan

8E9 - avant

450zł to dobra cena :decayed: