Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie poprostu jak ktoś mi podpadnie to w BT będzie jatka:polew: Fanta a wjeby chcesz, pozwoliłem na wrzucanie moich fot:decayed: i jak byś nie wiedział to tłumik a nie lufa:facepalm::facepalm::facepalm::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja tam jakoś daje radę mientkie fajki:grin::wink:

tak tak mietkie fajki :grin: a Ty dozbrajasz się w dlugą lufe :decayed:

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/q71/581570_587788904593693_1745110342_n.jpg

ciekawe dlaczego :whistling:jakis kompleks ?? :grin:

lo ale ma dlugiego:grin:

Opublikowano
Wladimir kupiłeś dupe es?
Ja vol:banan::kox:

Z piaseczna?? :naughty: jak tak waj na pw za ile mi nie chciał poniżej 700 zejść :doh:

Opublikowano

Z piaseczna?? :naughty: jak tak waj na pw za ile mi nie chciał poniżej 700 zejść :doh:

Za 300 wzial ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

na zwykłym seryjnym zderzaku średnio to wygląda :kwasny:

Opublikowano

Za 300 wzial ;)

Sent from my телефон

Nie oszczędzasz mnie :polew:

Opublikowano
H4mm3r on sie nie zali tylko widze ze non stop jakas szydera idzie to sie tak nie da przeciez :facepalm:

W moją stronę też idzie szydera i nic. A że będzie Kraków odśnieżać to był komplement za konkretną glebę. Więc nie wiem czemu się tak irytujesz...

Popatrz na waldka jak się pukawką z odpustu cieszy :decayed: ciekawe czy da postrzelać :grin:

Opublikowano
Jednak na S4 zdesiu wygląda naprawdę miodzio:wink:

---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ----------

H4mm3r on sie nie zali tylko widze ze non stop jakas szydera idzie to sie tak nie da przeciez :facepalm:

W moją stronę też idzie szydera i nic. A że będzie Kraków odśnieżać to był komplement za konkretną glebę. Więc nie wiem czemu się tak irytujesz...

Popatrz na waldka jak się pukawką z odpustu cieszy :decayed: ciekawe czy da postrzelać :grin:

Jak pogadasz z Waldkiem to moze Ci da bo ja bym Ci nie dał żebyś sobie jajka odstrzelił:polew:
Opublikowano

ło kurfa co tu się dzieje pod moją nieobecność :decayed:

Władi ale masz fajny tłumik :decayed:

Opublikowano

moim zdaniem dokładka z cupry do zwykłego zderzaka nie pasuje za bardzo, najlepiej wygląda na s4, w s-line też daje rade ale w zwykłym :thumbdown:

Opublikowano
moim zdaniem dokładka z cupry do zwykłego zderzaka nie pasuje za bardzo, najlepiej wygląda na s4, w s-line też daje rade ale w zwykłym :thumbdown:

+1

Opublikowano

+1

+2

Opublikowano

+1

+2

+3 tez tak uważam i chyba nie ma co wiochy robić i dalej jeździć na zwykłym ori tak jak do tej pory

Opublikowano
ło kurfa co tu się dzieje pod moją nieobecność :decayed:

Władi ale masz fajny tłumik :decayed:

Chociaż jeden się zna na rzeczy:decayed::decayed::decayed:
Opublikowano

no od esy robi robote:wink:

Opublikowano

Chłopy podrzucam ponownie https://www.facebook.com/photo.php?fbid=374381689357610&set=a.374308852698227.1073741877.158991797563268&type=1&theater kliknijcie i polubcie jak mozecie! biore udział w konkursie na detaling i bije się o 1wsze miejsce z e36... miłobyłoby wygrać z waszym poparciem... moja wielka prosba kliknijcie i polubcie jak mozecie to i udostepnijcie zawsze to szansa na pare lajkow wiecej... bede baaardzo wdzieczny

Opublikowano

czego ty szukasz :shock3: