Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He spoko :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi kiedys jakiś forumowicz napisał żeby z tej strony zamawiać bo są dobrej w miarę jakości więc już sam nie wiem ale dobre linki podałem i dobrą ilość?

Opublikowano

Ilość ledów dobra, weź jeszcze 4 W5W do lampek w drzwiach o ile masz :wink:

Ale i tak polecam przeczytać ten wątek - http://a4-klub.pl/wnetrze-99/moduly-led-a4-267746

Opublikowano

nie w drzwiach nie mam wogóle podświetlenia ani białego ani czerwonego więc zamówię narazie tam te a jak siądą szybko to zgłoszę się do Tomnika

Opublikowano
nie w drzwiach nie mam wogóle podświetlenia ani białego ani czerwonego więc zamówię narazie tam te a jak siądą szybko to zgłoszę się do Tomnika

Zrobisz jak uważasz ale to koszta x 2 ja zamówiłem od Tomnika i mam spokój dobre 3 miesiące i bez problemów , przez swoja nieuwagę nie zaznaczyłem ze postojowki maja być h6w , po kontakcie szybko dostałem swoje h6w i kopertę juz z przyklejonym znaczkiem do odesłania w5w :kox: wykonanie i obsługa profi.

Opublikowano

Zrobisz jak uważasz ale to koszta x 2 ja zamówiłem od Tomnika i mam spokój dobre 3 miesiące i bez problemów , przez swoja nieuwagę nie zaznaczyłem ze postojowki maja być h6w , po kontakcie szybko dostałem swoje h6w i kopertę juz z przyklejonym znaczkiem do odesłania w5w :kox: wykonanie i obsługa profi.

Dokładnie, ja mam pozycyjne i oświetlenie rejestracji 4300k i świeci genialnie. W nocy widać co jest za samochodem tak mocno świecą, zresztą przód też mocno świeci.

Opublikowano

Dokładnie, ja mam pozycyjne i oświetlenie rejestracji 4300k i świeci genialnie. W nocy widać co jest za samochodem tak mocno świecą, zresztą przód też mocno świeci.

A co masz z przodu i jaki koszt ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

Chłopaki gdzieś na forum widziałem jak ktoś kupował takie jakby nakładki gumowe czy plastikowe nie pamiętam dokładnie do zaczepów rolety w avancie. Wiecie może coś w temacie?

Opublikowano

A co masz z przodu i jaki koszt ;)

Sent from my телефон

Moduły od Tomnika, Marcinku :decayed:

dafota.2.amb1365175803b.jpg.310320133114.jpg

Naprawdę polecam :wink:

5 stron i same ochy i achy o czymś świadczą :wink:

Jeszcze ani razu nie wywaliły błedów. Jak będę brał kolejne ledy do wnętrza to tylko i wyłącznie od Tomnika :wink:

Opublikowano

panowie z przodu w podsufitce są c5w 36mm czy 39mm?

---------- Post dopisany at 23:57 ---------- Poprzedni post napisany at 23:55 ----------

bo w wątku co mi o podświetleniu wnetrza podales pisze ze c5w ok 41mm a na stronie gdzie zamawiam są tylko 36 i 39mm a 42mm ma tylko c10w

Opublikowano
:siema::siema: z rańca :decayed:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano

siema siema:hi:

Opublikowano

Elo :decayed:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

? witka wsiem

Sent from my телефон

Opublikowano

Dobry Dan :hi:

Opublikowano

Pany siemanko :hi: jak tam nowy dzień bo u mnie strasznie jest ,pada i silny wiatr no i tylko do spania

Opublikowano

:bry:

u mnie tez leje szaro i ponuro :thumbdown:

Opublikowano

A u mnie nie leje i nawet fajna pogoda:decayed: