Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Marcino87 - Twoja?? :decayed:

No taka lewa ;) ostra przewozka R8 i jest kontakt 

Sent from my телефон

hehe :decayed:

Ty masz bajer

Bajer to podstawa ;)

Sent from my телефон

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kur..a zajeba...na mać, wysłałem do roboty lampy i dwa halogeny przerobione na drl do szlifowania.. wróciło wszystko bez jednego zajeban..ego halogena.. w plecy robota drl i nowe uzywane halogeny 500zł wysyłak ups-em co robic, paczka przyszła caluska żadnych naruszeń... jasna ..k.. mać... cze,u ja zawsze muszę mieć pod górkę...

czy da się kupić w aso same przody halogenów szkła..??

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

HALOGEN AUDI A4 (B7) 04-NOWY ORYGINAŁ. (3503829015) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

curfa ile kosztuja nowe halo w aso bo ja kur za 100zł wyczysciłem szkła a tu za 200 miaŁBYM NOWE...??

zaraz chyba wybuchne... no żesz....

Opublikowano

To halo z b7

Opublikowano

Jak dobrze poszukasz to nowe halo wyrwiesz w cenie 80-120zł za szt. Nie oplaca się ich regenerować, szlifować.

Opublikowano

nowe nie ori..

a jest jakaś różnica między halo b6/b7

ma ktoś numery halo b6 seryjne... da się kupić same przody szkła??

Opublikowano

ja właśnie dzięki koledze turzol (za co mu serdecznie dziękuje :drunk:) kupiłem halogeny oryginalne nowe za 110zł za sztukę :decayed: bo w ASO 450zł sztuka :shock3:

Opublikowano
Wojtek paczka doszła THX :decayed:

:wink:

Opublikowano
ja właśnie dzięki koledze turzol (za co mu serdecznie dziękuje :drunk:) kupiłem halogeny oryginalne nowe za 110zł za sztukę :decayed: bo w ASO 450zł sztuka :shock3:

Spoko polecam sie ;) co ori to ori

Opublikowano
kur..a zajeba...na mać, wysłałem do roboty lampy i dwa halogeny przerobione na drl do szlifowania.. wróciło wszystko bez jednego zajeban..ego halogena.. w plecy robota drl i nowe uzywane halogeny 500zł wysyłak ups-em co robic, paczka przyszła caluska żadnych naruszeń... jasna ..k.. mać... cze,u ja zawsze muszę mieć pod górkę...

czy da się kupić w aso same przody halogenów szkła..??

---------- Post dopisany at 20:06 ---------- Poprzedni post napisany at 20:02 ----------

HALOGEN AUDI A4 (B7) 04-NOWY ORYGINAŁ. (3503829015) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

curfa ile kosztuja nowe halo w aso bo ja kur za 100zł wyczysciłem szkła a tu za 200 miaŁBYM NOWE...??

zaraz chyba wybuchne... no żesz....

Ktora strone potrzebujesz. Ja powinienem miec jakis polamany ale szklo dobre ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

Spoko polecam sie ;)co ori to ori

:thumbup1:

Opublikowano

pasażera mam.. potrzebuje kierowcy z uchwytami i tą przednia cześć, cały tył odbłyśnik można wyrzucić...

Ja pier--ole i teraz zagadka zwykłe lampy mam na b6 czujnik zmierzchu, ale do tego mam dzienne na zwykłym automacie allegro.. założyłem sam H11 na wtyczki bo mi strzelał przekaźnik

w automacie który jest podpięty pod ori instalacje halogenów... myślałem że strzela bo nie ma jednej lampy halogen i co.. jak załacza się lampy mijania mimo obu halogenów strzela mi automat... nie mam pojęcia co jest ... mistrzu od lamp mówi że nic nie ruszał... a wychodzi na to że to one robią chyba zakłocenie a halo działają mi jak kierunki.. Boże mój Bożę zabije się zaraz.....

Opublikowano

Przejebane :doh:

Miszcze S6 C5 jakie miała heble??

Opublikowano
Ma,ktoś,namiary na,ori pewne żarniki?

Ja ale tanie nie są. Znaczy philips i osram:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Skolko???

150zł albo 160 nie pamiętam. Ale wiesz że masz oryginał. Mówię o D2S:wink:

Opublikowano
Ma,ktoś,namiary na,ori pewne żarniki?

Ja ale tanie nie są. Znaczy philips i osram:wink:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Skolko???

150zł albo 160 nie pamiętam. Ale wiesz że masz oryginał. Mówię o D2S:wink:

Kolego Wandej a orientujesz sie moze w jakiej cenie sa zarniki D4S ? jezeli takie tez sa na sprzedaz z Twojego zrodla.

Opublikowano

Jutro Ci sprawdzę w robocie tylko jak możesz to puść mi PW tak koło 10 zebym pamiętał:wink:

Opublikowano
Jutro Ci sprawdzę w robocie tylko jak możesz to puść mi PW tak koło 10 zebym pamiętał:wink:

Ok kolego dzieki , jutro sie przypomne ale tak jeszcze do tych zarnikow to byl bym zainteresowany barwa 4800K jezeli takie sa (teraz mam PHILIPS 4300K), chyba te nowe ori zarniki maja taka barwe :eusathink: i ktore lepsze jezeli chodzi o zywotnosc PHILIPS czy OSRAM Twoim zdaniem ?

Opublikowano

Ok kolego dzieki , jutro sie przypomne ale tak jeszcze do tych zarnikow to byl bym zainteresowany barwa 4800K jezeli takie sa (teraz mam PHILIPS 4300K), chyba te nowe ori zarniki maja taka barwe :eusathink: i ktore lepsze jezeli chodzi o zywotnosc PHILIPS czy OSRAM Twoim zdaniem ?

Miałem Philipsy klika lat i śmigały bez zarzutu a teraz mam OSram i też śmigają(odpukać:decayed:) także nie powiem które lepsze:wink:

Opublikowano

Miałem Philipsy klika lat i śmigały bez zarzutu a teraz mam OSram i też śmigają(odpukać:decayed:) także nie powiem które lepsze:wink:

Ok no problem , tez od paru lat jezdze na PHILIPS-ach i nigdy nie bylo problemu to powiedzmy , ze zostane przy nich ale zeby mialy barwe 4800K a jak nie to cene za standart 4300K prosze.

Ok jutro sie odezwe na pw.

:hi:

Opublikowano

aw23-jpg

Dobranoc:hi:

Opublikowano

Wandej dobrej nocy :decayed::sexinbed::sex: