wladi Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 "szczeli" se w Niemcach jak wróci ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- 1:0 w pałę A czego sie spodziewałes? +1:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 "szczeli" se w Niemcach jak wróci ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- 1:0 w pałę A czego sie spodziewałes? UFO w 34 minucie na Wembley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 "szczeli" se w Niemcach jak wróci ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- 1:0 w pałę A czego sie spodziewałes? UFO w 34 minucie na Wembley Ja tam słyszałem strzały i przez moment mgłę było widać. Na którym bezpieczniku jest +12V po przekręceniu zapłonu? Bo mi trzeba a nie chcę mi się szukać na ślepo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Panowie w jakiej sieci jest najdłuższy czas połączeń przychodzących ? chodzi mi o starter na kartę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Orange Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 rok ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 2lata ale będzie apelował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Walić Orange. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 "szczeli" se w Niemcach jak wróci ---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- 1:0 w pałę A czego sie spodziewałes? UFO w 34 minucie na Wembley Ja tam słyszałem strzały i przez moment mgłę było widać. Na którym bezpieczniku jest +12V po przekręceniu zapłonu? Bo mi trzeba a nie chcę mi się szukać na ślepo. 5 Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Walić Orange. Bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A faktycznie, trzeba mi do samopoziomu, bo zapomniałem, że podłączyłem pod stały + i mogę się łączyć z modułem nawet jak zapłon jest wyłączony ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Walić Orange. Bo? Wszyscy w rodzinie mieli i wszyscy przeszli do innych sieci. Polecieli w uja z umową i rachunki z dupska były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A faktycznie, trzeba mi do samopoziomu, bo zapomniałem, że podłączyłem pod stały + i mogę się łączyć z modułem nawet jak zapłon jest wyłączony ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Walić Orange. Bo? Wszyscy w rodzinie mieli i wszyscy przeszli do innych sieci. Polecieli w uja z umową i rachunki z dupska były. Ja przedłużam od 4 lat w orange przez neta i płacę tyle ile trzeba. Jak coś nie tak naliczą(jakieś pakiety nie wyłączone na koniec umowy) to poszła reklamacja i kasa wyrównana przy następnej płatności. Zero problemów i w sumie tanie telefony dla detalistów:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 A faktycznie, trzeba mi do samopoziomu, bo zapomniałem, że podłączyłem pod stały + i mogę się łączyć z modułem nawet jak zapłon jest wyłączony ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- Walić Orange. Bo? Wszyscy w rodzinie mieli i wszyscy przeszli do innych sieci. Polecieli w uja z umową i rachunki z dupska były. Ja przedłużam od 4 lat w orange przez neta i płacę tyle ile trzeba. Jak coś nie tak naliczą(jakieś pakiety nie wyłączone na koniec umowy) to poszła reklamacja i kasa wyrównana przy następnej płatności. Zero problemów i w sumie tanie telefony dla detalistów:wink: Ja tam do nich nigdy nie wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 No uj...piz*a jak zawsze no ale chociaż coś powalczyli:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 2:0 w pałę a co do Orange - Gość pytał jaka jest długość odbierania a Wy Mu o abonamentach perdolicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin9680 Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Polska gola Polska gola !!!!!!!! ---------- Post dopisany at 21:49 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- Oooo sorki mialo byc Polska wpusci gola lub dwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Christiano Opublikowano 15 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 W play na karte w jednej taryfie była ważność konta na rok niezależnie od doładowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 z rańca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Nic się nie stało Polacy nic się nie stało....:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy2326 Opublikowano 16 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Siema nieroby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi