Opublikowano 22 Października 201312 l Wojtek jakie masz beemwu? e90 M pakiet full. Grubo dsj foto na Pw.. I jak masz przejsciowki do rns na.handel też daj cenke.
Opublikowano 22 Października 201312 l Artur a do jakiego telefonu chcesz ? do n8 ---------- Post dopisany at 23:32 ---------- Poprzedni post napisany at 23:31 ---------- Felgi? 18x8 tak tak felgi...
Opublikowano 22 Października 201312 l ORYGINALNA BATERIA NOKIA BL-4D N8 E7 E5 N97 MINI (3586822790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wygląda najciekawiej, bo te chińskie to :thumbdown:
Opublikowano 22 Października 201312 l ORYGINALNA BATERIA NOKIA BL-4D N8 E7 E5 N97 MINI (3586822790) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. wygląda najciekawiej, bo te chińskie to :thumbdown: jutro zadzwonie do serwisu nokia w bYdgoszczy tgo bede cos wiedział jaki koszt
Opublikowano 22 Października 201312 l Kto się zajmuje DIVISIONem na FB ? Bo nuda tam straszna mógłbym tam coś powklejać, podziałać jak ktoś by tam wyraził zgodę
Opublikowano 22 Października 201312 l Panowie kupowiał ktos z Was baterie do fona? możecie polecić jakiegoś sprzedawce?? Artur napisz do Pablo on siedzi w telefonach i jak coś to Ci na pewno ori ściągnie:wink:
Opublikowano 22 Października 201312 l Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył..
Opublikowano 22 Października 201312 l Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон
Opublikowano 22 Października 201312 l Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон Przedni zamek pasażera.
Opublikowano 22 Października 201312 l Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон Przedni zamek pasażera. Kierowcy to chyba mam moglbym Ci podeslac i bys zobaczyl i wiedzial czy to to. Sent from my телефон
Opublikowano 23 Października 201312 l Frostyy cos tam z tym zamkiem wymyslil ? Sent from my телефон Wypiąłem kostkę od zamka, bo dzisiaj nie miałem czasu a raczej chęci się tym zająć, jak jest wypięty to nie pokazuje otwartych drzwi na FIS, zobaczę czy rano aku będzie żył.. Masz jakis zamek na podmianke ? To kierowcy drzwi ? Sent from my телефон Przedni zamek pasażera. Kierowcy to chyba mam moglbym Ci podeslac i bys zobaczyl i wiedzial czy to to. Sent from my телефон Szkoda zachodu Marcinie, ale dzięki Jutro rozbiorę ten zamek i zobaczę, obstawiam zimny/nadłamany lut na płytce drukowanej, chociaż dziwne, bo na wyjściach w tej kostce jest sygnał jak klikam mikrostykiem Eh. ---------- Post dopisany at 03:32 ---------- Poprzedni post napisany at 00:28 ----------
Opublikowano 23 Października 201312 l Rezacze gdzie sie wpinamy kablami z kostki czarnej od czujnika zapiecia pasow?
Opublikowano 23 Października 201312 l :siema: ---------- Post dopisany at 07:16 ---------- Poprzedni post napisany at 07:13 ---------- Kto się zajmuje DIVISIONem na FB ? Bo nuda tam straszna mógłbym tam coś powklejać, podziałać jak ktoś by tam wyraził zgodę ja mam dostęp...ale czsu mało...Józke dawaj foty na PW i będę wstawiał na FB