Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
!! A4 1.9 TDI 130KM BIXENON 4 X EL.SZYBY IDEALNY (3671172951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

co powiecie :wink:

---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ----------

kto ma to ma:decayed:

ja już mam wolne aż do grudnia teraz :wink:

drzwi kierowcy dość mocno opuszczone i spuchnięta dolna listwa, maska nie spasowana z lewym błotnikiem

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie szuka nikt trojramiennej kierownicy? Mam taka do sprzedania, z bylego auta POCAS'a. Kiera z poduszka, z B6, szyta czerwona nicia, skora gladka + perforowana - stan bdb. 4 stowki z KW.

Opublikowano
!! A4 1.9 TDI 130KM BIXENON 4 X EL.SZYBY IDEALNY (3671172951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

---------- Post dopisany at 17:13 ---------- Poprzedni post napisany at 17:12 ----------

jak widze to ty duzo tego wolnego masz:decayed:

Opublikowano
robienie fotek i PS opanowali do perfekcji handlarze ,PLAK i COOL :)

Gosc jest ode mnie z miasta. Zadnego zlej opini o nim nie slyszalem. Kilka aut znajomych ma od niego miedzy innymi biggman ;) w sobote obejrze wezme ja na aso i sie sprawdzi ;)

Sent from my телефон

To prawda :decayed: Radek parchow nie sciaga, ale wiadomo trzeba ja dokladnie obejrzec

Opublikowano
robienie fotek i PS opanowali do perfekcji handlarze ,PLAK i COOL :)

Gosc jest ode mnie z miasta. Zadnego zlej opini o nim nie slyszalem. Kilka aut znajomych ma od niego miedzy innymi biggman ;) w sobote obejrze wezme ja na aso i sie sprawdzi ;)

Sent from my телефон

To prawda :decayed: Radek parchow nie sciaga, ale wiadomo trzeba ja dokladnie obejrzec

podlecimy w sobotę pracujesz ??

---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ----------

jak widze to ty duzo tego wolnego masz:decayed:

no powiem że tu muszę przyznać trzy miechy wolnego i 100 % płatnego :kox:
Opublikowano

Tylko do nowego roku:kwasny:

Opublikowano
Nie szuka nikt trojramiennej kierownicy? Mam taka do sprzedania, z bylego auta POCAS'a. Kiera z poduszka, z B6, szyta czerwona nicia, skora gladka + perforowana - stan bdb. 4 stowki z KW.

Maks za taka kiere to 300zl:wink:

Drugi browar tssyt:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

No jasne Marcin podlecimy, chyba będę wolny w sobote :)

Opublikowano

Koledzy czy przednie swiatla przeciwmglowe do B6 firmy DEPO to cos warte sa czy raczej kupa i lepiej zainwestowac w uzywki ale ori ?

---------- Post dopisany at 19:54 ---------- Poprzedni post napisany at 19:50 ----------

Jeszcze jedno a mianowicie czy przeciwmglowe lampy z B6 kabriolet roznia sie czyms od zwyklej wersji B6 ? pasuja p&p do sedan/Avant rowniez ?

Opublikowano

Marcin tylko ori żadnych depo:kwasny:

Opublikowano
Marcin tylko ori żadnych depo:kwasny:

a no i wszystko wiadome , dzieki Dominik :thumbup1: