Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezdzil ktos z Was zima tylnio napedowym autem na 18 z opona 225/40?

Czy bedzie lipa?:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

tak u Mnie wszystko ok bo uderzyłem w malucha jak babka przejeżdżała przez trasę e7 to malucha na dach postawiło a u mnie poduche kierowcy i pasazera wywalilo i czulem tylko tyle że jak bym komuś przy nie duzej prędkości w zderzak uderzyl bo walnęłem w bok malucha Hamer nie cieszę się że miałem wypadek tylko cieszę sie w sensie że będzie rezanie

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

jutro tylko do ubezpieczalni trzeba będzie zgłosić żeby rzeczoznawca przyjechał, przerabiał ktoś już to żeby mi powiedzieć jak dalej z tym postępować i jak długo się czeka od momentu zgłoszenia do momentu odebrania pieniędzy?

Opublikowano

ja jeździłem 200sx-em na oponie 22540/18/, dużo lepiej jak na 205/45/17

ale przy mocy 250+ i tak jest masakra:decayed:

Opublikowano
jutro będą zdjęcia z uszkodzeń ale pany mialem kiere b7 w a4 b6 i poducha wywalila była podłączona pod dwa wkłady

Czekamy na foty i relacje w tym temacie :wink:

--> http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-poduszka-kierownicy-b7-zamontowana-b6-wystrzeli-prawidlowo-przypadku-kolizji-221988/index24.html#post2640137

Opublikowano

Kumpel śmiga E92 na takiej gumie i daje rade. 2.0 d z chipsem na 200KM:wink: LAto ma 19` AC Schnitzer:kox:

Opublikowano
jutro będą zdjęcia z uszkodzeń ale pany mialem kiere b7 w a4 b6 i poducha wywalila była podłączona pod dwa wkłady

--> http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-poduszka-kierownicy-b7-zamontowana-b6-wystrzeli-prawidlowo-przypadku-kolizji-221988/index24.html#post2640137

19 stron spekulacji "czy wystrzeli?" i wystrzeliła
Opublikowano

jutro bedą ukazane zdjęcia przodu, poduszki i jak rzeczoznawca sie zjawi opisu bo dzisiaj z tego wszystkiego nawet zdjęć nie zrobiłem dobrze że kierowcy malucha się nic nie stało bo położyłem go na boku

Opublikowano

19 stron spekulacji "czy wystrzeli?" i wystrzeliła

kamień z serca i wyszczeliła :decayed::decayed:

Opublikowano

dokładnie pany i szyba walnęła jest pająk od strony pasażera to co można z tym zrobić żeby zwykłej nie zakładać?

Opublikowano

Kumpel śmiga E92 na takiej gumie i daje rade. 2.0 d z chipsem na 200KM:wink: LAto ma 19` AC Schnitzer:kox:

To jest jakas nadzieja.

Tylko u mnie zona bedzie jezdzic...

Opublikowano

To jest jakas nadzieja.

Jak potrafi krawężniki pokonywać to będzie spoko:decayed: Kontrola trakcji w bmce fajnie i szybko działa tylko na zimę(wieś) m-pakiet ujowy bo wszystko nisko:kwasny:

Opublikowano

To jest jakas nadzieja.

Jak potrafi krawężniki pokonywać to będzie spoko:decayed: Kontrola trakcji w bmce fajnie i szybko działa tylko na zimę(wieś) m-pakiet ujowy bo wszystko nisko:kwasny:

eri biczyzzzzzzzzzzz:decayed:

Opublikowano

a może mi ktoś powiedzieć ile się mniej więcej czeka na rzeczoznawcę i ile czasu ubezpieczalnia ma na wypłatę pieniędzy za kolizję prawnie?

Opublikowano
a może mi ktoś powiedzieć ile się mniej więcej czeka na rzeczoznawcę i ile czasu ubezpieczalnia ma na wypłatę pieniędzy za kolizję prawnie?

Ja sprawę zgłaszałem telefonicznie we wtorek a w czwartek był u mnie rzeczoznawca , z wypłata pieniedzy nie pomogę gdyż u mnie sprawca odmówił przyjęcia mandatu i czekałem na sprawę:wink:

Opublikowano

ok dzięki no u mnie zakończono mandatowo babka z malucha dostała mandat mi tylko powiadomienie wypisali i jej dane żeby zgłosić do ubezpieczalni

Opublikowano

Pany ma ktoś u siebie blutka z C na końcu??

---------- Post dopisany at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany at 19:41 ----------

8462044a83dbc53d998807f687776fec.gif

Opublikowano

a Ty wandej słyszałeś dzisiaj bo policja i straż od Ciebie z Płońska leciała?

Opublikowano
a Ty wandej słyszałeś dzisiaj bo policja i straż od Ciebie z Płońska leciała?

Nie a co na 7-mce coś się działo?:whistling:

Opublikowano
Pany ma ktoś u siebie blutka z C na końcu??

Ja mam.

---------- Post dopisany at 19:56 ---------- Poprzedni post napisany at 19:55 ----------

tak u Mnie wszystko ok bo uderzyłem w malucha jak babka przejeżdżała przez trasę e7 to malucha na dach postawiło a u mnie poduche kierowcy i pasazera wywalilo i czulem tylko tyle że jak bym komuś przy nie duzej prędkości w zderzak uderzyl bo walnęłem w bok malucha Hamer nie cieszę się że miałem wypadek tylko cieszę sie w sensie że będzie rezanie

---------- Post dopisany at 18:34 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

jutro tylko do ubezpieczalni trzeba będzie zgłosić żeby rzeczoznawca przyjechał, przerabiał ktoś już to żeby mi powiedzieć jak dalej z tym postępować i jak długo się czeka od momentu zgłoszenia do momentu odebrania pieniędzy?

Spoko, foty już są w sieci > Wyrwał drzewo i zgubił silnik | LeborkNEWS.pl