Opublikowano 25 Listopada 201312 l Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć Bez kitu mialem okazje wyprobowac dwie. Tamta to sie nadaje ale do roweru Sent from my телефон
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон Mam w Polo oryginalną pompkę i też się suka grzeje strasznie przy jednym kole:thumbown:
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć Bez kitu mialem okazje wyprobowac dwie. Tamta to sie nadaje ale do roweru Sent from my телефон Marcin mam ori i po dwóch minutach pompowania jaja można na niej smażyć,może z nią coś nie halo.
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Oki wszystko jasne czyli płaci się za znaczek:decayed: Ta ori jest git. Kolo napompuje tralala a ta z biedry sie nadahe na smar do nart zaraz sie zagrzewa. Moze dopomujr slr nie napompuje Sent from my телефон A no widzisz jeden bynajmniej ogarnięty znający temat:tongue4: to trzeba będzie coś pomyśleć Bez kitu mialem okazje wyprobowac dwie. Tamta to sie nadaje ale do roweru Sent from my телефон Marcin mam ori i po dwóch minutach pompowania jaja można na niej smażyć,może z nią coś nie halo. To coś nie halo, moja się tak nie grzeje.
Opublikowano 25 Listopada 201312 l wladi ta napewno sie nie zagrzeje:decayed: POMPKA Z MANOMETREM mocna do ROWERU MATERAC PIŁEK (3734448698) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Puffi Jak Ty kola w ciezarowce pewnie pompujesz to co sie dziwisz Sent from my телефон
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Puffi Jak Ty kola w ciezarowce pewnie pompujesz to co sie dziwisz Sent from my телефон No co Ty A10 B6:wink:
Opublikowano 25 Listopada 201312 l No to jazda:polew: ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Marcin....Młody z drogi (Mateusz):polew::polew: a ja biednym cieciem jestem:polew::polew:
Opublikowano 25 Listopada 201312 l No to jazda:polew:http://img546.imageshack.us/img546/9017/s50c.jpg ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Marcin....Młody z drogi (Mateusz):polew::polew: a ja biednym cieciem jestem:polew::polew: Wtf kurfa mac Sent from my телефон
Opublikowano 25 Listopada 201312 l No to jazda:polew:http://img546.imageshack.us/img546/9017/s50c.jpg ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:13 ---------- Marcin....Młody z drogi (Mateusz):polew::polew: a ja biednym cieciem jestem:polew::polew: Wtf kurfa mac Sent from my телефон No co kuwa zdziwiony "pinokio" :grin:
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Marcin , Ty się nie stresuj.... ja mam małego :facepalm: No w spodniach sie nie przelewalo to moze i racja Sent from my телефон
Opublikowano 25 Listopada 201312 l panowie, którzy szarpią fury na tajle, bądź robią porządki garażowe - poszukuję dolnego ślizgu prawej przedniej lampy do mojej b6 - gdyby ktoś coś - zapraszam na PW
Opublikowano 25 Listopada 201312 l Marcin , Ty się nie stresuj.... ja mam małego :facepalm: No w spodniach sie nie przelewalo to moze i racja Sent from my телефон qr** , specjalnie rurki założyłem a i tak zauważyłeś