Opublikowano 27 Listopada 201312 l Co Ty dajesz jest idealna nie na widzę chuderlaków:thumbdown: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Co Ty dajesz jest idealna nie na widzę chuderlaków:thumbdown:memory five wladi i wszystko jasne :-) bo facet nie pies, na kości nie poleci... ale też nie sikorka, żeby słonine wp***dalać także tego, ta jest idealna
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Co Ty dajesz jest idealna nie na widzę chuderlaków:thumbdown:memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Co Ty dajesz jest idealna nie na widzę chuderlaków:thumbdown:memory five wladi i wszystko jasne :-) bo facet nie pies, na kości nie poleci... ale też nie sikorka, żeby słonine wp***dalać także tego, ta jest idealna
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Co Ty dajesz jest idealna nie na widzę chuderlaków:thumbdown:memory five wladi i wszystko jasne :-) Racja mordo:good: A Wojtek chyba jakiegoś wirusa złapał i mu się pogorszyło w glowie:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Co Ty dajesz jest idealna nie na widzę chuderlaków:thumbdown:memory five wladi i wszystko jasne :-) Racja mordo:good: A Wojtek chyba jakiegoś wirusa złapał i mu się pogorszyło w glowie:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 :banghead::thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 27 Listopada 201312 l macie dylemat dobrze, że nie wszyscy lubią to samo bo nudno by było:decayed:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l macie dylemat dobrze, że nie wszyscy lubią to samo bo nudno by było:decayed: Edytko nie oszukujmy się ale duże pośladki każdy lubi:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Listopada 201312 l macie dylemat dobrze, że nie wszyscy lubią to samo bo nudno by było:decayed: Edytko nie oszukujmy się ale duże pośladki każdy lubi:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 no pewnie lepsze to jak płaska deska:naughty:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Wandej nie każdy.....Edyta napewno nie lubi:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Kazdy ma inaczej.Jak lubicie takie brazylijskie to: http://i.iplsc.com/miss-bumbum-najladniejsza-pupa-w-brazylii/0001VFV3YCS1RQDO-C317-F3.jpg no te brazylijskie dupcie chetnie by
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Wandej nie każdy.....Edyta napewno nie lubi:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) tyyyy a skąd ty wiesz co ja lubie:grin:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Wandej nie każdy.....Edyta napewno nie lubi:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Wladi woli fujary:grin:
Opublikowano 27 Listopada 201312 l A Ty lajzo co tu robisz chcesz się pewnie po uczyć jak się robi spam albo kukurydze:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Wandej nie każdy.....Edyta napewno nie lubi:thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) Wladi woli fujary:grin: To nie Wladi tylko Freddie:decayed: Powinien dodać kadzy facet:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Listopada 201312 l o ja pier**le, pacze fejsbuczka i co widze?! bożenka z klanu zaczęła się pukać krótko mówiąc - gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie
Opublikowano 27 Listopada 201312 l o ja pier**le, pacze fejsbuczka i co widze?! bożenka z klanu zaczęła się pukać krótko mówiąc - gol strzelony na wyjeździe liczy się podwójnie Kajoslaw a Ty masz to b6 jeszcze? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Synu peta i pojary skreciłeś ten gwint w końcu czy siedzisz w kącie i kręcisz sobie wora :thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 27 Listopada 201312 l Dobra Dupeczki chciałbym się wziąć za przeczyszczenie EGR ale wiem ze trzeba sie wyposażyć w uszczelki.. możecie podać ich numery... i jakie to trze i ile..