Opublikowano 11 Grudnia 201312 l witam panowie inżynierowie:hi:czy zamiennikiem opony 225/45/17 może być 245/40/17 czy może 245/45/17 ? Tu znajdziesz odpowiedź Let me google that for you
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l no i juz wiem gdzie u mnie cieknie płyn ...z wejscia pompki od xenonu i z laczenia zbiorników
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Ktory to ?https://www.facebook.com/photo.php?v=623637711033506 syn lidera zespołu weekend,swoją drogą szacun dla kierowcy ciężarówki że ulizaną pałkę oszczędził
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l nie spac rezacze:decayed: Ma ktos lewy sprysk na zbyciu? wiesz, że one na moje się niczym nie różnią, no chyab ze te dysze innaczej sa ustawione Artur dobrze prawi , też mi się wydaje że się niczym nie różnią, inny numer może być spowodowanym inaczej ustawionymi fabrycznie dyszami, a je można zawsze ręcznie regulować ---------- Post dopisany at 14:46 ---------- Poprzedni post napisany at 14:45 ---------- nie spac rezacze:decayed: Ma ktos lewy sprysk na zbyciu? mam cieknący a tak na serio to na części, jak coś trzeba to pisz
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l w mbanku OC z NW to 48zl miesiecznie na mojego a a AC 146zl dobra oferta ?
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l w mbanku OC z NW to 48zl miesiecznie na mojego a a AC 146zl dobra oferta ? Pytanie co jest w tym AC, czy jakiś wkład własny w przypadku szkody, czy jest stała wartość samochodu przez cały okres trwania umowy, na ile auto wycenili, etc..
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Panowie a jeszcze takie pytanie, jak w zimę przymarzną spryski reflektorów do zderzaka, a ja muszę zmyć szybę i załóżmy przytrzymam za długo manetkę i włączę spryski reflektorów to co wtedy? Jest jakieś zabezpieczenie, czy puszcza najsłabszy element w układzie?
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Biggman urywa caly przedni zdesio haha Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Tego się obawiam a serio to nie chciał bym żeby nowe spryski szlag trafił przez takie coś ---------- Post dopisany at 16:03 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ---------- Nie szuka ktoś lustra pod czujnik:wink: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/lustro-czarne-b6-czujnik-rarytasik-308149/
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Tak na serio to tez dolaczam sie do pytania, w tym roku nie zalozylem zdesia sline z przodu bo zabraklo czasu i chec na rezanie, ale na przyszla zime przyda sie taka wiedza Wysłane z mojego Lenovo A830 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l w mbanku OC z NW to 48zl miesiecznie na mojego a a AC 146zl dobra oferta ? Pytanie co jest w tym AC, czy jakiś wkład własny w przypadku szkody, czy jest stała wartość samochodu przez cały okres trwania umowy, na ile auto wycenili, etc.. standard pakiet bez wkladu wasnego. stala wartosc. wycenili na 20tys ;/
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l w mbanku OC z NW to 48zl miesiecznie na mojego a a AC 146zl dobra oferta ? Pytanie co jest w tym AC, czy jakiś wkład własny w przypadku szkody, czy jest stała wartość samochodu przez cały okres trwania umowy, na ile auto wycenili, etc.. standard pakiet bez wkladu wasnego. stala wartosc. wycenili na 20tys ;/ To cena nawet spoko, a jak sprawa z assistance? Holowanie do ilu km?
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Pany u nas ktoś ogarnia VT bo bepiuntkowcy mnie hejtują A coś Ty rotorow na b6 nie widział? Ta felga jest tak samo oblatana jak te rsy co sprzedales
Opublikowano 11 Grudnia 201312 l Pany u nas ktoś ogarnia VT bo bepiuntkowcy mnie hejtują A coś Ty rotorow na b6 nie widział? Ta felga jest tak samo oblatana jak te rsy co sprzedales Na swojej jeszcze nie widziałem:decayed: Na B6 chyba nikt na forum Rotora nie ma. (puma miał) A po za tym gadacie że oblatane wzory. rs6 fakt trochę jest ale wzór RS4 B7 to ze 3 razy na oczy widziałem. W tym raz na prawdziwym rsie:wink: To już więcej rotiformów na forum mają