Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Wladi i co dostałes z jedną chociaz? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Wandej coś czuję że Ty dostałeś z cztery i dlatego się dopytujesz żeby nie zostać z tym sam :thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Wandej coś czuję że Ty dostałeś z cztery i dlatego się dopytujesz żeby nie zostać z tym sam :thumbup:memory five wladi i wszystko jasne :-) mordo dla Ciebie i całego Helu wesołych świat:good: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l To ssssie napilem a tu dopuero początek Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Ja dopiero zacząłem drinkować memory five wladi i wszystko jasne :-)
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Ale Szwagier dał tępo Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:58 ---------- Sprzedam audi za 2zł Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:59 ---------- Miesięcznie Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l Ok , odbiór osobisty czy zapakować Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:26 ---------- Pany właśnie wynikła kłótnia , jak jest połowa butelki wódki , to jest bardziej w połowie pełna czy w połowie pusta Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l I konkretna odpowiedź , masz kielicha u szwagra Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 24 Grudnia 201312 l ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้.ค้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้้ Beka, co?
Opublikowano 25 Grudnia 201312 l Wasze zdrowie elita Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka ---------- Post dopisany at 02:45 ---------- Poprzedni post napisany at 00:59 ---------- Sent from my iPhone using Tapatalk