Opublikowano 26 Grudnia 201312 l CZa se bylo zamowic Jakbys z Donkiem dobrze zyl to by bylo inaczej :polew: hehe, że niby co...że Ćwiara ćwiartuje... itd :polew: +1:polew: teraz tak cfaniakuje niech mi tu tylko przyjedzie na pomorze to go znowu ugoszcze:naughty: a tak wogóle
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm:
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm: biedactwo:decayed: juz niedługo
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Co to za życie wczoraj nawet ust nie zmoczyłem bo nie było z kim a samemu jakoś mi się nie chciało:facepalm: biedactwo:decayed: juz niedługo Karwa już się boję:grin:
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Panowie jak sprawdzić parametry turbiny vcds lite do których grup statycznie się zalogować?
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Kurfa wczoraj od 11 do 21 cały czas chlanie przy stole:facepalm: już zaczynałem mieć około 19 pierwsze syndromy kaca:decayed: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Kurfa wczoraj od 11 do 21 cały czas chlanie przy stole:facepalm: już zaczynałem mieć około 19 pierwsze syndromy kaca:decayed:Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 Nie dałeś się, co?
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l :siema: :siema: zyjeta:grin: co to za życie jak codzinnie pić trzeba
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Panowie jak sprawdzić parametry turbiny vcds lite do których grup statycznie się zalogować? http://a4-klub.pl/diagnostyka-vag-32/tdi-diagnostyka-aktualizacja-20-viii-2012-a-12031/
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l spojrzy na to ktoś? VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch...
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... także tego, juzd ajfołn waj topatok
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda.
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda. tak ale trzymam jak spiryt...no chyba ze miles sabszy niz 70% bo My taki piliśmy chyba PS. Widizał ktoś, gdześ takie lampy tylne??
Opublikowano 26 Grudnia 201312 l Siemano. Tak to mozna pic. Litr bimberosa na dwoch. Bomba byla nieziemska a dzis sie czuje jakbym wczoraj nie pil o to głowe masz mocną jak dałeś rade 1l we dwóch... A ile to roboty Ten bimberek wchodzi jak woda. tak ale trzymam jak spiryt...no chyba ze miles sabszy niz 70% bo My taki piliśmy chyba PS. Widizał ktoś, gdześ takie lampy tylne?? Juz 3ci raz go pije i wcale nie jest slabszy niz ten ostatni. Jednym slowem jest moc