Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Józek złapiesz szczypcami albo czymś podobnym:decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Józek złapiesz szczypcami albo czymś podobnym:decayed:

:thumbup1::thumbup1:

Opublikowano

Panowie jest jakiś sposób na mniej zużywające sie opony od wewnętrznej strony przy zglebionym zawieszeniu

Zajrzałem dziś pod samochód bo mi sie poluzowała osłona pod silnikiem od zahaczania o progi zwalniające :doh:, patrzę a tam opony od wewnętrznej strony prawie łyse. Po środku i od zewnetrznej strony jest OK. Opony może nie z najwyższej półki ale nówki założone nie cały rok temu i już chyba po nich . Zrobiłem już na nich prawie 16 tyś km , zbieżność ok

Czy to normalne przy glebie?

Opublikowano

A jesteś pewien że zbieżność masz oki:naughty:

Opublikowano
Wymiana jest banalnie prosta tam gdzie masz na zdjęciu takie wcięcia to przytrzymujesz cały tłok i w te wycięcia wkładasz odpowiednie narzędzie i odkręcasz :decayed:

aha, ok tylko muszę mieć odpowiednie narzędzie :decayed:

---------- Post dopisany at 17:08 ---------- Poprzedni post napisany at 17:08 ----------

panowie potrzebny fachowiec od skrzyni automatycznej tiptronic z mazowieckiego może macie kogoś godnego polecenia

Bart-S

Bartek tipem się nie zajmuje.

Opublikowano

robiłem przed wyjazdem do PL , tak jakoś na początku sierpnia i od tej pory nic nie grzebałem przy zawieszeniu ani też nie miałem żadnych przygód żeby sie mogło coś przestawić :wink:

Opublikowano

Frosty jak sie ogarane w domu to porobie ci te foty z wymiarami bo narazie mam urwanie d*py:kwasny:

Opublikowano

po calodniowym sledztwie doszedlem ze mam uszkodzony "silowniczek" 'gruszke" otwierajacy i zamykajacy egr. peknieta membrama i uciekalo cisnienie

gdzie dorwe takie cos w okolicach poznania ? gielda ? tylko nie ma jak sprwadzic ;/

Opublikowano
Frosty jak sie ogarane w domu to porobie ci te foty z wymiarami bo narazie mam urwanie d*py:kwasny:

Spoko :hi:

Opublikowano

robiłem przed wyjazdem do PL , tak jakoś na początku sierpnia i od tej pory nic nie grzebałem przy zawieszeniu ani też nie miałem żadnych przygód żeby sie mogło coś przestawić :wink:

już wiem

przy glebie zwiększa się kąt pochylenia koła i im samochód jest niżej , tym koła się bardziej schodzą do środka i dlatego guma bardziej się zużywa od wewnętrznej strony :thumbdown:

coś za coś :kox:

Opublikowano

To ja nie zakładam gwintu:decayed:

Opublikowano

już wiem

przy glebie zwiększa się kąt pochylenia koła i im samochód jest niżej , tym koła się bardziej schodzą do środka i dlatego guma bardziej się zużywa od wewnętrznej strony :thumbdown:

Ja tak zabilem 4 czy letnie opony :thumbdown:

Opublikowano
po calodniowym sledztwie doszedlem ze mam uszkodzony "silowniczek" 'gruszke" otwierajacy i zamykajacy egr. peknieta membrama i uciekalo cisnienie

gdzie dorwe takie cos w okolicach poznania ? gielda ? tylko nie ma jak sprwadzic ;/

najlepiej kup nówke wahlera,oczywiście samą gruche
Opublikowano

już wiem

To co, nic nie da ustawienie zbieżności i geometrii? :doh:

Opublikowano

panowie szukam panelu menu z kieszenia pod zapalniczke bo kontrola cisnienia juz u mnie wiec automatyczna wentylacja tez wpadnie :decayed:

Opublikowano

Gdzieś ostatnio ktoś pokazywał że jest do wzięcia:whistling:

Opublikowano

już wiem

no trochę lipa i lipa że w naszych wozidłach nie ma opcji ustawienia kąta pochylenia kół

niby jest jakaś opcja że można kupić górne wahacze przeznaczone do wersji s-line gdzie zawieszenie jest fabrycznie niższe , tylko ja u siebie już mam chyba takie bo miałem fabrycznie zawieszkę 1BE, więc lipa :thumbdown:

Opublikowano
Gdzieś ostatnio ktoś pokazywał że jest do wzięcia:whistling:

Marcino87 chyba mail na zbyciu czy domin ale poszlo raz dwa

Opublikowano
panowie szukam panelu menu z kieszenia pod zapalniczke bo kontrola cisnienia juz u mnie wiec automatyczna wentylacja tez wpadnie :decayed:

pisałeś że masz po takie śmieci rzut beretem :decayed: , w aso nie całe 200zł = 20f bez zniżek :kox:

[TABLE=align: center]

[/TD]

[TABLE]

[TD=align: left] left_line.png

[TABLE]

[TD=align: center] Podaj numer katalogowy szukanego towaru

[TD=align: center]

[/TABLE]

Szukam 8E0919721A

Volkswagen / Audi