Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

My planujemy lecieć w 4 z mały dzieckiem :kwasny: i chcemy spokojnie bez szaleństw odpocząć. Termin już mamy tylko miejsca nie hehe. 6-7 czerwca wylatujemy ktoś już chętny :grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeziora plitwicki, byłem i szczerze polecam :thumbup1: i od razu atakuj najdłuższa trasę :thumbup1: lepiej tam niż do wodospadów krka:decayed:

ja tam nad wodą lubię leżeć ale wiadomo wszystko bez przesady. Chciałem tam ponurkować, ale nie miałem żadnego chętnego:decayed:

no to jest jakiś pomysł na wakacje 2014 :naughty:

ile to tak mniej więcej km jak bym jechał od morza :kox:

Opublikowano

A może jakiś temat o tym kto kiedy gdzie leci? Może byłaby okazja do spota, piwko i te sprawy? :D

Wysłane z hajźla

Opublikowano
Jeziora plitwicki, byłem i szczerze polecam :thumbup1: i od razu atakuj najdłuższa trasę :thumbup1: lepiej tam niż do wodospadów krka:decayed:

ja tam nad wodą lubię leżeć ale wiadomo wszystko bez przesady. Chciałem tam ponurkować, ale nie miałem żadnego chętnego:decayed:

zależy jak jedziesz ale około 1700 km :decayed:

Opublikowano

U mnie mniej wychodzi ok 1200 he :wink:

Opublikowano

Niezle . W takim razie moje fele beda na sprzedarz:wink:

sprzedaż :jerk: a co Ty to masz za koło teraz?? :wink:

Opublikowano

zależy jak jedziesz ale około 1700 km :decayed:

właśnie sprawdziłem , jak przez dojczlandy to 1500 w jedną stronę :doh::decayed:

Opublikowano
Armi to poleć gdzie można spędzić spokojne wakacje w CRO z małym dzieckiem. :wink:

Jeśli z małym dzieckiem to np. w Tucepi.

Nie ma dyskotek, wrzasków.

Długi deptak wzdłuż plaży. Drzewa rzucające cień, więc w razie czego można uciec do cienia. Niestety tłok w sezonie, trzeba zostawiać ręczniki rano lub wieczorem żeby mieć miejsce pod drzewami. Śmiesznie to brzmi ale miejsca w cieniu są najbardziej oblegane bo na słońce zawsze można wyjść:decayed:

Opublikowano

Eee to nie jest źle :wink:

---------- Post dopisany at 15:40 ---------- Poprzedni post napisany at 15:38 ----------

Może w czerwcu jeszcze tak aż nie będzie tłumów. Choć nie wiem pierwszy raz tam się wybieram.

Opublikowano

Ja też mam 1500km w jedną stronę ale i tak warto.

Opublikowano

Orientuje się ktoś, ile barów powinna dmuchać K03s w BEX'ie?

Opublikowano
Ja też mam 1500km w jedną stronę ale i tak warto.

Jak wracaliśmy to w Zagrzebiu się zakręciliśmy i zamiast na Maribor pojechaliśmy na Ljubljanę. I w ten sposób zamiast zahaczyć o Słowenię, przejechaliśmy przez cały kraj:grin:

Opublikowano
Armi to poleć gdzie można spędzić spokojne wakacje w CRO z małym dzieckiem. :wink:

Jeśli z małym dzieckiem to np. w Tucepi.

Nie ma dyskotek, wrzasków.

Długi deptak wzdłuż plaży. Drzewa rzucające cień, więc w razie czego można uciec do cienia. Niestety tłok w sezonie, trzeba zostawiać ręczniki rano lub wieczorem żeby mieć miejsce pod drzewami. Śmiesznie to brzmi ale miejsca w cieniu są najbardziej oblegane bo na słońce zawsze można wyjść:decayed:

potwierdzam, w Tucepi jest fajny deptak i chyba najwięcej miejsca w cieniu :decayed:

Opublikowano

Dzięki panowie To już się coś powili obraz rysuje w głowie he :wink:

Opublikowano

Jak ja bym miał jechać 1600km do PL potem 1500km do CRO i to samo z powrotem to chyba bym sie ocielił :confused:

Wiem , wiem mógłbym walić bezpośrednio ale to nie wchodzi w grę

Wysłane z mojego GT-P3110 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

w Chorwacji warto też wjechać na górę św. Jerzego. Kurde byłem ale już się ściemniało i nie widziałem najlepszego :doh::doh::doh:

Opublikowano

Ja 1100 do PL i dalej dajmy do Tucepi 1200. Troszkę km w czerwcu naklepie hehe :grin:

Opublikowano

ale pamiętaj jak polecisz że kasa najlepiej w euro(na kwaterę, ewentualnie coś sobie tam wymienisz), a reszta na koncie i płacisz kartą. Najlepiej się to opłaca. Bo mi nikt wcześniej tego nie powiedział :whistling:

Opublikowano
Jak świnia? :thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Gorzej:facepalm: zaczalem się dusić w samochodzie w drodze powrotnej i mało kojarze:kwasny:masakra

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2