Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Dzięki Tak mi się właśnie wydawało bo ramka jest w sumie ładnie wpasowana ale nie leży idealnie.
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Ja docelowo będę jednak kombinował żeby większe diody wrzucić i to bez żadnej obudowy, bo efekt jest słaby w porównaniu z przodem:kwasny: tylko wtedy punktowo Ci będą świecić, chyba, że szerokokątne, ale mogą jebać po oczach... przód bardziej widać, bo ma na czym siadać to światło, a tyłu siedzisko jest niżej i się rozprasza to światło... U mnie na jasnej skórze fajnie świeci na siedzisko i na oparcie w miejsce łokcia, jak otworzyłem łokieć to jest git dla mnie to c**j, ważne, że moim chłopakom się podoba
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l o właśnie o to chodziło dziękować juziu już powinieneś mieć wymodzone, chwal się u mnie 25minut na spokojnie ze znalezieniem wierteł w garażu tak wyszło: Tak mi się skojarzyło Wladi, jakby Ci 5mm led wystawał i dawał po oczach, to daj taką oprawkę od góry i przyklej ją klejem na gorąco/silikonem [LISPOL] Oprawka na diodę LED 5mm krótka __ 10szt (3858071541) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. .
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Patryś najlepszego Patryś 100lat !! Patryś najlepszego 150lat Patryś 100 latek i roczek więcej:decayed: Dzięki wielkie. W końcu odpaliłem lapka. Po wczorajszym chlańsku ciężko było się garnąć hehe
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Dzięki. Dzisiaj odpoczynek może na jakieś balety polecim a jutro roczek córki szwagra i znowu picie hehe. Wczoraj lało się co popadło a dzisiaj kapeć hehe. Zaczęło się od Soplicy z pigwy małej na próbkę, potem Jameson 0,7, Grant's 0,5 i Pan Tadeusz 0,5 x2 Jak na 3 pijących to mi tyle wystarcza hehe
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l panowie powie mi ktoś jak te przyciski z kiery b7 multi wydostać bez uszkodzenia czego kolwiek? Wystarczy poduszkę wykręcić i masz do nich dostęp - daną stronę MF wyciągasz wysuwając ją w kierunku otworu po poduszce. ok dzięki bo już się zastanawiałem czy nie wyważyć czymś od spodu to pewnie mocowanie bym rozwalił dzięki wielkie po raz kolejny
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Prawdopodobnie najszybsze Audi S5 w Polsce - 605 KM i 650 Nm - Adrenaline Motorsport
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Wladi nie wiem jak ty spawałeś rurki , ale Ci powiem że zapomniałem wyciągnąć bezpieczniki i klemy no i o dziwo żaden impuls nie przeszedł wszystko gra jak ula , gdzie ty dałeś masę odnośnie spawania
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/ostrow-wielkopolski-oem-2014-a-311861/#post4007621
Opublikowano 11 Stycznia 201412 l Prawdopodobnie najszybsze Audi S5 w Polsce - 605 KM i 650 Nm - Adrenaline Motorsport Było