Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Pany jak zdemontować siatkę fotele??Podważ od góry cały panel i rwij:wink: Tomcrack trzymaj kciuki jutro Dzieki W.
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Marcin tam są takie metalowe spinki jak od tapicerki więc spokojnie bez spinki podważaj i delikatnie wyszarpuj:wink:
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Panowie czujnik zmierzchu w b6 wystepowal zawsze razem z fotochromem tak? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Panowie czujnik zmierzchu w b6 wystepowal zawsze razem z fotochromem tak?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Siii:wink:
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l to przymocowuje się do przedniego nadkola i tam bodajże wystaje kawałek poziomy który podtrzymuje osłonę silnika z tego co mi wiadomo bo też tym kiedyś się interesowałem
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l na dole przednego nadkola a czy do osłony silnika nie ? zakończenie nadkola to element łączący nadkole z osłoną silnika. Z tyłu też są takie, tylko robią bardziej jako mini chlapacze
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l bo kupiłem z ASO nowe i tam mam jeszcze chyba połamane mocowanie przy osłonie silnika(tak mi się wydaje), teraz pytanie zamiennik osłony jest ok czy szukać używki ?
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l bo kupiłem z ASO nowe i tam mam jeszcze chyba połamane mocowanie przy osłonie silnika(tak mi się wydaje), teraz pytanie zamiennik osłony jest ok czy szukać używki ? Jest c**jowy na maksa szukaj ori używki. Już miałem nadkole nie ori i mało z niego zostało a dziura żadna nie pasowała Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka nie... sygnał do zewnętrznych idzie z wewnętrznego
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Może było wszystko łącznie z wewnętrznym w fotochromie a ktoś wymontował...lustro wewnętrzne odpowiada za działanie zewnętrznych fotochromów. Chyba że ktoś założył najpierw zewnętrzne ale po co:whistling:
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Jak rozpoznac zew lusterka ze sa w fotochromie ? Tak z foty da sie oprocz tegi ze są srebrne? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l A możliwe zeby b6 miala lusterka zewnętrzne w fotochromie a wewnetrzne zwykle?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Może było wszystko łącznie z wewnętrznym w fotochromie a ktoś wymontował...lustro wewnętrzne odpowiada za działanie zewnętrznych fotochromów. Chyba że ktoś założył najpierw zewnętrzne ale po co:whistling: Lagwiejt znaleźć i tańsze wewnetrzne:wink: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 13 Stycznia 201412 l Jak rozpoznac zew lusterka ze sa w fotochromie ? Tak z foty da sie oprocz tegi ze są srebrne?Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka W B6 fotochromy były z czarną obwódką wokół szkła a w B7 miały na około dwa cienkie paski na szkle:wink: