Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Weźcie się odwalcie ode mnie:grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Musti jak bedziesz się tam kaleczył się z Grzesiem w czwartek to radzę Ci przemysl to jescze ze dwa razy :naughty: ....upije ,zostawi i jeszcze pójdzie dalej pić :polew:

postaram się by mnie ostro nie sponiewierało :naughty: a poza tym to Ty się tak nie śmiej bo niebawem z Tobą coś szarpnę % :decayed:

O jest Hebata :kox:

Rafi kup duże pudelko liptina co by Panicz nie miał kaca next day:-)

ja mu dam liptona...na kaca u mnie od samego rana sie atakuje ...co nie Wladi :polew:

Opublikowano
Musti jak bedziesz się tam kaleczył się z Grzesiem w czwartek to radzę Ci przemysl to jescze ze dwa razy :naughty: ....upije ,zostawi i jeszcze pójdzie dalej pić :polew:

postaram się by mnie ostro nie sponiewierało :naughty: a poza tym to Ty się tak nie śmiej bo niebawem z Tobą coś szarpnę % :decayed:

ja mu dam liptona...na kaca u mnie od samego rana sie atakuje ...co nie Wladi :polew:

i rozpierdziela bramki po pijaku :decayed:

Opublikowano

Eee no do Rafiego miętkie fajki nie jeżdżą:decayed:

Opublikowano

i rozpierdziela bramki po pijaku :decayed:

oj tam oj tam :whistling:prawie był gol :polew:

Opublikowano

Pany dajmy spokój bo znowu zamkną nam DB6:whistling:

Opublikowano
Eee no do Rafiego miętkie fajki nie jeżdżą:decayed:

mowa i dlatego sie do zarządu nie nadaje bo więcej bym cie nie zaprosił...a tak masz u mnie open 24h :decayed:

Opublikowano
Pany dajmy spokój bo znowu zamkną nam DB6:whistling:

Dobrze że mamy Whats appa :decayed:

Opublikowano

nikt sie tu zle nie wyraza:wink:

Opublikowano

a pojedziemy do rafiego tydzien wczesniej niz BT a pozniej razem od niego wyruszymy zrobi sie dobry podklad :decayed:

tylko od razu mowie nie chce wiecj spac przy kaloryferze na czyms co imituje lozko :grin::polew:

Opublikowano
a pojedziemy do rafiego tydzien wczesniej niz BT a pozniej razem od niego wyruszymy zrobi sie dobry podklad :decayed:

tylko od razu mowie nie chce wiecj spac przy kaloryferze na czyms co imituje lozko :grin::polew:

Tym razem odcinam z Wami :decayed:

Opublikowano

Kłysiu ciekawe kto pojedzie po tygodniówce:polew:

Opublikowano
Kłysiu ciekawe kto pojedzie po tygodniówce:polew:

Najczeźwiejszy :grin:

Opublikowano

Grześ pozanosi nas do łóżeczek a Klysia na patio :polew: Tomciu wybacz ja przez tydzien budziłem się ze smiechu, że zapomniałem o Tobie ale w takim stanie i tak by Ci nikt materaca nie nadmuchał :decayed:

Opublikowano

Czyli........ćwiara z wladim:polew:

Opublikowano

Grześ pozanosi nas do łóżeczek a Klysia na patio :polew: Tomciu wybacz ja przez tydzien budziłem się ze smiechu, że zapomniałem o Tobie ale w takim stanie i tak by Ci nikt materaca nie nadmuchał :decayed:

dobrze ze jestescie mietkie faje i sie nachlaliscie jak prosieta a ja jeszcze bylem na tyle przytomny zeby rozbroic wyro na ktorym spal Artur i Marcin i cos sobie zorganizowalem :polew:

Opublikowano
Czyli........ćwiara z wladim:polew:

A jak. Nie ma sie co w tancu pie... :banan:

Opublikowano

Kłysiu jak zwykle oszukiwałeś i piłeś......wodę od kwiatów:polew::polew::polew:

Opublikowano
Kłysiu jak zwykle oszukiwałeś i piłeś......wodę od kwiatów:polew::polew::polew:

rozgryles mnie :decayed::whistling:

Opublikowano

Tomciu :kwiatek:masz na przerosiny i w nagrodę teraz śpisz w moim małżeńskim...ale bez mojej starej :decayed::grin: