Opublikowano 1 Marca 201412 l Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....?
Opublikowano 1 Marca 201412 l nie lepiej 2,7TT ? ---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem
Opublikowano 1 Marca 201412 l Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? zapodaj adaptacje z kanału 19:wink: mam nadzieje ze w głownym kodowaniu niegrzebales:wink:
Opublikowano 1 Marca 201412 l nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda
Opublikowano 1 Marca 201412 l jak będzie trzymał te ze 380 to i tak by było fajnie z innej beczki , potrzebuje te plastikowe maskownice szyn foteli , pod elektryczne stołki, ma ktoś załatwić
Opublikowano 1 Marca 201412 l nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda A wydech z rsa masz?
Opublikowano 1 Marca 201412 l nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda A wydech z rsa masz? sie załatwi jak juz bym sie decydował
Opublikowano 1 Marca 201412 l nie lepiej 2,7TT ?---------- Post dopisany at 16:42 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- Kto na forum ogarnia temat liczników ? Wymieniłem manetke na pełen fis . Założyłem wszystko, zakodowałem (troche tam namieszałem , pierwsze moje kodowanie ) Na to chwilę fis się wyłącza i wyłącza ale nie działają przyciski góra dól . Co jest nie tak albo co spierd.....? Ojciec cwiara jest od liczników specem eee 2.7 fajne jest ale V8 to V8 2.7 tak nie zagra a szkoda A wydech z rsa masz? sie załatwi jak juz bym sie decydował Jak co to pisz, bo wiem gdzie taki leży
Opublikowano 1 Marca 201412 l Tutaj cisza ale za to na mientkich dzisiaj był szał macicy w okolicy:grin:
Opublikowano 1 Marca 201412 l Co tu kierwa taka cisza? Znowu mordy mpczycie? cos przywiózł to tera moje:grin:
Opublikowano 1 Marca 201412 l No jeszcze niech się tydzień nacieszy bo w przyszła sobotę......montage:banan: