Opublikowano 3 Marca 201412 l Panowie jak odblokowac te jezyki? http://images63.fotosik.pl/717/9ee3a04f190148e9m.jpg u mnie w fotelach są schowane do środka i nie mogę zablokować oparcia na śrubach Jeśli dobrze pamiętam, to jest tam śrubka przykręcająca ten plastik, porozbieraj ile się da i na czuja Ja użyłem młotka i przecinaka, ale odblokowałem
Opublikowano 3 Marca 201412 l Ciekawe co o tym myśleć? From A4 (B6) to RS4 (B7) bylo dawno temu juz calosc ladnie wyglada tylko motor wstawic 4.2 z kompresorem i bedzie tez ladnie latac
Opublikowano 3 Marca 201412 l Ferrari F12 Berlinetta Ceramika Karbon Kamera FVAT (4006207342) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. na bogato 3 kunie w zagrodzie
Opublikowano 3 Marca 201412 l Ciekawe co o tym myśleć? From A4 (B6) to RS4 (B7) bylo dawno temu juz calosc ladnie wyglada tylko motor wstawic 4.2 z kompresorem i bedzie tez ladnie latac Rozsądek by mi nie pozwolił na takie coś. Po kiego wydać kasę na klekota w B6, części RS4, wepchać to wszystko do ów klekota, a na końcu cieszyć, się, że ma się o wiele droższą imitację RS4 w dieslu niż kupno oryginału i dopieszczenie "pod siebie"? Wiem, wiem, chęć grzebania w autach, pasje, nuda w życiu, ale gówna bata nie ukrecisz. Podejrzewam, że nawet Q tam nie ma, a od zwykłej RS4 nie różni się niczym oprócz lakieru i hamulców. Tylko nie mnie nie zagryźcie ---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ---------- Ferrari F12 Berlinetta Ceramika Karbon Kamera FVAT (4006207342) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.na bogato 3 kunie w zagrodzie Zerknij w pozostałe aukcje. Handlarz - Poziom EXPERT Parking strzeżony z ochroniarzem na pewno ma
Opublikowano 3 Marca 201412 l i ten handlarz 50km ode mnie Podjedź i zapytaj o przepis na biznes Albo idź wypożycz jakiegoś garniaka za kilka tysi, pożycz jakiś konkret zegarek i spróbuj nagiąć go na jazdę próbną Na bank jakiś papier o odpowiedzialności za te auto podpiszesz przed przejażdżką
Opublikowano 3 Marca 201412 l kuźwa pewnie nawet pomacać by mi ich nie dał, a ciekawe czy jazda próbna możliwa jak by zobaczył ze podjeżdżam audi ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- a tak na marginesie to gość wygrał w totka i zainwestował chyba w samochody, bo dla zwykłego śmiertelnika jest niemożliwością kupić taki zestaw jak on sprzedaje
Opublikowano 3 Marca 201412 l to i tak polowa tego co bylo w wakacje , mial z 8 ferrariek wszystkie odmiany lambo , slsy , r8 itd, od biedy mial tez jakies a8 nowe za grosze jakies 400tys chyba
Opublikowano 3 Marca 201412 l Audi RS4 B5 PL SALON NOGARO BLUE (4025729994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :slina::slina::slina:
Opublikowano 3 Marca 201412 l Ale baba wkurzona mowie ze paczka bedzie dzis do 21 to tylko pytanie ILE DALES ? 300 zl kochanie
Opublikowano 3 Marca 201412 l kuźwa pewnie nawet pomacać by mi ich nie dał, a ciekawe czy jazda próbna możliwa jak by zobaczył ze podjeżdżam audi ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- a tak na marginesie to gość wygrał w totka i zainwestował chyba w samochody, bo dla zwykłego śmiertelnika jest niemożliwością kupić taki zestaw jak on sprzedaje tu macie kolejny jego nabytek i właściciela za kołkiem, jak się płaci krus to się ma a jak
Opublikowano 3 Marca 201412 l kuźwa pewnie nawet pomacać by mi ich nie dał, a ciekawe czy jazda próbna możliwa jak by zobaczył ze podjeżdżam audi ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ---------- a tak na marginesie to gość wygrał w totka i zainwestował chyba w samochody, bo dla zwykłego śmiertelnika jest niemożliwością kupić taki zestaw jak on sprzedaje tu macie kolejny jego nabytek i właściciela za kołkiem, jak się płaci krus to się ma a jak Ściema jak nic z tym Stasiem, ale to auto z USA chyba w folii bąbelkowej przyjechało, co by ni ryski się nie nabawić ---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ---------- nie miała wyjścia, musiała uwierzyć Jak się mojej pochwaliłem za ile odkupiłem felgi od jej brata (mojego szwagra), to najpierw z kapci wyskoczyła, poźniej zrypała mnie, a na końcu brata, że tyle ze mnie zdarł
Opublikowano 3 Marca 201412 l taaa w polmetku by padl:grin:Tee cfaniaczku przyjedziesz to się zmierzymy na tyczki:polew::polew:ta potknalby sie zaraz po starcie
Opublikowano 3 Marca 201412 l uwierzyla ze 300? No przeciez tyle kosztuja nie miała wyjścia, musiała uwierzyć