Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:shock3:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
:shock3:

:hi::hi: jeszcze raz serdeczne dzieki Marcin :drunk:

Opublikowano
:thumbup1: są piękne
Opublikowano

malo powiedziane :naughty:

Opublikowano

w servisie nie maja nic takiego jak folia chrom pod klapa na zderzaku tyl gdzie dorwe cos takiego ???

DSC_0019.jpg

Opublikowano

Jezeli potrzebujesz takiej listwy to mam gorna czesc zderzaka niepotrzebna w garazu z taka listwa i moge zrobic deal z Panem Dealtak jak wymontiwac taka listwe :) listwa ta chromowana sedan avant rozni sie?

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

E tam andr3i ja mam jakis tam drugi komplet listewek w garazu i chyba w koncu wezme okleje je jakas tasma 3M ala carbon i tez bedzie git za mniej :P no i zona nie pokrzyczy mnie hehe

Opublikowano

nie mam pojecia czy sie rozni

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:35 ----------

wymontuj jak mozesz i przepasuj do jakiegos avanta

Opublikowano

Zrob pomiar i daj znac, jak na zlosc u mnie w robocie ludzie maja B6tki ale wszystko w sedanie jak i moja hehe. Ale moze dorwe cos na parkingu to zrobie przymiarke tej listwy a jest w swietnym stanie :)

Opublikowano

zaraz sprawdze lece do garazu

---------- Post dopisany at 09:59 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ----------

szeroka 4.5cm dl 107cm

Opublikowano
Jezeli potrzebujesz takiej listwy to mam gorna czesc zderzaka niepotrzebna w garazu z taka listwa i moge zrobic deal z Panem Dealtak jak wymontiwac taka listwe :) listwa ta chromowana sedan avant rozni sie?

---------- Post dopisany at 09:35 ---------- Poprzedni post napisany at 09:33 ----------

E tam andr3i ja mam jakis tam drugi komplet listewek w garazu i chyba w koncu wezme okleje je jakas tasma 3M ala carbon i tez bedzie git za mniej :P no i zona nie pokrzyczy mnie hehe

byl zestaw na ebayu taki oklejany pomalowany 3 warstwami bezbarwnego

wygladalo to dosc pokaznie

---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 11:06 ----------

Troche kasy na podlodze

image.jpg

Stary carbon wymontowany i akurat musialo zaczac deszczem jeb... Grubo :kwasny:

Opublikowano

Cześć Koledzy,

Napisze w Divisionie bo chyba najszybciej i najpewniej dostanę odp.

Czy w A4 B6 wszystkie silniki 2,5 TDi są kiepskie? Bo są wersje 163KM i 179/180KM i nie wiem czy jest sens nad którąś się wogóle zastanawiać

Drugie moje pytanie to automat, raczej szukam manuala ale znalazłem B6 z silnikiem benzynowym 3.0 z automatem. Nie wiem czy w B6 były TIPy czy MULTI a takiej informacji zawartej nie ma. Czy lepiej nie myśleć o tej skrzyni w B6?

Siemka

Opublikowano
Cześć Koledzy,

Napisze w Divisionie bo chyba najszybciej i najpewniej dostanę odp.

Czy w A4 B6 wszystkie silniki 2,5 TDi są kiepskie? Bo są wersje 163KM i 179/180KM i nie wiem czy jest sens nad którąś się wogóle zastanawiać

Drugie moje pytanie to automat, raczej szukam manuala ale znalazłem B6 z silnikiem benzynowym 3.0 z automatem. Nie wiem czy w B6 były TIPy czy MULTI a takiej informacji zawartej nie ma. Czy lepiej nie myśleć o tej skrzyni w B6?

Siemka

ad pytanie numer 2 nie lepiej BEXA 190PS w manualu i program ?bedzie to lepiej jechac
Opublikowano

Automat w b6 jak ktoś nie ma pojęcia co i jak to się szuka quattro i wtedy skrzynia na pewno ok bo tam lipnej nie było.

Opublikowano

Power-Kris ok dzięki za cenną uwagę

andr3i no tez jest to jakies rozwiązanie, bede szukał dalej. fakt ze jak benzyna to do założenia LPG, bo miesiecznie robie koło 2 tys km wiec szybko by sie zwrocilo

Opublikowano
swieca sie jak psu jajca :grin:http://i.imgur.com/XPbMnyL.jpg:shock3:

oj też choruje na takie :jerk:

Opublikowano

Pany na szybko jaki otwór centrujący nasze mają audice?

Opublikowano

chyba 66,6 ale głowy nie dam odciąć

Opublikowano

57,1mm

Opublikowano

o to przepraszam

Opublikowano

57,1mm

Dzięki Turzol:hi: