Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jak odblokowac te jezyki?

http://images63.fotosik.pl/717/9ee3a04f190148e9m.jpg

u mnie w fotelach są schowane do środka i nie mogę zablokować oparcia na śrubach

Jeśli dobrze pamiętam, to jest tam śrubka przykręcająca ten plastik, porozbieraj ile się da i na czuja :grin: Ja użyłem młotka i przecinaka, ale odblokowałem :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ciekawe co o tym myśleć? :naughty:

From A4 (B6) to RS4 (B7)

bylo dawno temu juz

calosc ladnie wyglada tylko motor wstawic 4.2 z kompresorem i bedzie tez ladnie latac

Opublikowano
Ciekawe co o tym myśleć? :naughty:

From A4 (B6) to RS4 (B7)

bylo dawno temu juz

calosc ladnie wyglada tylko motor wstawic 4.2 z kompresorem i bedzie tez ladnie latac

Rozsądek by mi nie pozwolił na takie coś.

Po kiego wydać kasę na klekota w B6, części RS4, wepchać to wszystko do ów klekota, a na końcu cieszyć, się, że ma się o wiele droższą imitację RS4 w dieslu niż kupno oryginału i dopieszczenie "pod siebie"? Wiem, wiem, chęć grzebania w autach, pasje, nuda w życiu, ale gówna bata nie ukrecisz. Podejrzewam, że nawet Q tam nie ma, a od zwykłej RS4 nie różni się niczym oprócz lakieru i hamulców.

Tylko nie mnie nie zagryźcie :decayed:

---------- Post dopisany at 20:19 ---------- Poprzedni post napisany at 20:16 ----------

Zerknij w pozostałe aukcje.

Handlarz - Poziom EXPERT :shock3: Parking strzeżony z ochroniarzem na pewno ma :decayed:

Opublikowano

i ten handlarz 50km ode mnie :decayed:

Opublikowano
i ten handlarz 50km ode mnie :decayed:

Podjedź i zapytaj o przepis na biznes :decayed:

Albo idź wypożycz jakiegoś garniaka za kilka tysi, pożycz jakiś konkret zegarek i spróbuj nagiąć go na jazdę próbną :grin: Na bank jakiś papier o odpowiedzialności za te auto podpiszesz przed przejażdżką :grin:

Opublikowano

kuźwa pewnie nawet pomacać by mi ich nie dał, a ciekawe czy jazda próbna możliwa jak by zobaczył ze podjeżdżam audi :grin:

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

a tak na marginesie to gość wygrał w totka i zainwestował chyba w samochody, bo dla zwykłego śmiertelnika jest niemożliwością kupić taki zestaw jak on sprzedaje :decayed:

Opublikowano

to i tak polowa tego co bylo w wakacje , mial z 8 ferrariek wszystkie odmiany lambo , slsy , r8 itd, od biedy mial tez jakies a8 nowe za grosze jakies 400tys chyba

Opublikowano

400tyś to fakt groszowe sprawy :polew:

Opublikowano

Ale baba wkurzona mowie ze paczka bedzie dzis do 21

to tylko pytanie

ILE DALES ?

300 zl kochanie :grin:

Opublikowano
kuźwa pewnie nawet pomacać by mi ich nie dał, a ciekawe czy jazda próbna możliwa jak by zobaczył ze podjeżdżam audi :grin:

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 20:33 ----------

a tak na marginesie to gość wygrał w totka i zainwestował chyba w samochody, bo dla zwykłego śmiertelnika jest niemożliwością kupić taki zestaw jak on sprzedaje :decayed:

tu macie kolejny jego nabytek i właściciela za kołkiem, jak się płaci krus to się ma a jak :D

Opublikowano

uwierzyla ze 300?:grin:

Opublikowano

nie miała wyjścia, musiała uwierzyć :grin:

Opublikowano

tu macie kolejny jego nabytek i właściciela za kołkiem, jak się płaci krus to się ma a jak :D

Ściema jak nic z tym Stasiem, ale to auto z USA chyba w folii bąbelkowej przyjechało, co by ni ryski się nie nabawić :grin:

---------- Post dopisany at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany at 20:52 ----------

nie miała wyjścia, musiała uwierzyć :grin:

Jak się mojej pochwaliłem za ile odkupiłem felgi od jej brata (mojego szwagra), to najpierw z kapci wyskoczyła, poźniej zrypała mnie, a na końcu brata, że tyle ze mnie zdarł :grin:

Opublikowano
taaa w polmetku by padl:grin:
Tee cfaniaczku przyjedziesz to się zmierzymy na tyczki:polew::polew::polew:
ta potknalby sie zaraz po starcie :polew:
Opublikowano

bo by nadepnal na siusiaka:grin:

Opublikowano
bo by nadepnal na siusiaka:grin:
Marcin o Tobie mówi:polew::polew::polew:
Opublikowano

Marcin:ssij:

Opublikowano