Opublikowano 8 Marca 201412 l wszyscy dziś chyba z kobietami siedzą i wzięli sobie mój obrazek co wkleiłem do serca
Opublikowano 8 Marca 201412 l chyba niepowazny jestes:decayed:moja baba z domu wyleciala na babski wieczor a ja siedze sam i sobie sacze:naughty:
Opublikowano 8 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce
Opublikowano 8 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wlkp-8-10-08-2014-oem-2014-a-311861/
Opublikowano 8 Marca 201412 l powiem ci od razu ze nie uda ci sie:grin: Trzeba spróbować ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wlkp-8-10-08-2014-oem-2014-a-311861/ Kurcze na tapatalk iphone wywala mnie całkiem do innego wątku , trudno jutro zobaczę
Opublikowano 8 Marca 201412 l powiem ci od razu ze nie uda ci sie:grin: Trzeba spróbować ---------- Post dopisany at 23:47 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce http://a4-klub.pl/zloty-ogolnopolskie-101/xv-ogolnopolski-zlot-audi-a4-klub-polska-ostrow-wlkp-8-10-08-2014-oem-2014-a-311861/ Kurcze na tapatalk iphone wywala mnie całkiem do innego wątku , trudno jutro zobaczę mi też iphone tak robi - wejdź w forum zlotów, bo to jest ogólnopolski klubowy, więc będziesz tam miał ten wątek
Opublikowano 8 Marca 201412 l Wiem wiem córe bydziesz mial hyhy, mi na poczatku bylo wszystko wsio egal, ale po rozmowie z kumplem z pracy ze on majac syna ma drugie dziecinstwo klocki lego, samochody sterowane, gry na kosnoli, to tak pomyslalem sobie ze hm nie glupie nie glupie i do fascynacji do Audi latwiej byloby zaszczepic boya anizeli dziewczynke, a potem zrobic z niego najlepszego mechaniora haha co by mi kolejne audice robil w przyszlosci haha już ja się postaram by mały wyszedł na ludzi już nawet swojego recarosa do nuny ma będzie miał do wyboru OOOO lub Dafy:grin: no ja tez tak stawialem na poczatku ale powiem ci tyle ze najwazniejsze aby zdrowe bylo:wink: dokładnie:thumbup1:
Opublikowano 8 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce Michal piaalem ci przeloz wyjazd z uk na 1-2 sierpien to polecimy na 3 auta jak ten kolega co pisal w watku u ciebie tez sie bedzie dalej pisal:wink: Ja jade na 100% na letni zlot:decayed:
Opublikowano 8 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce Michal piaalem ci przeloz wyjazd z uk na 1-2 sierpien to polecimy na 3 auta jak ten kolega co pisal w watku u ciebie tez sie bedzie dalej pisal:wink: Ja jade na 100% na letni zlot:decayed: No to który po drodze mnie zgarnie z Londynu na pokład?
Opublikowano 8 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce Michal piaalem ci przeloz wyjazd z uk na 1-2 sierpien to polecimy na 3 auta jak ten kolega co pisal w watku u ciebie tez sie bedzie dalej pisal:wink: Ja jade na 100% na letni zlot:decayed: No to który po drodze mnie zgarnie z Londynu na pokład? Jak nie boisz sie 250 latac po autobahnie to ja mam wolne miejsce
Opublikowano 8 Marca 201412 l http://a4-klub.pl/felgi-opony-156/felgi-s-line-19-czarny-polysk-opony-235-35-19-a-318654/ takich opon to ja jeszcze w aucie nie miałem :facepalm: