Opublikowano 13 Marca 201412 l Oglądałem z żoną foteliki i widziałem kilka Recarosów ufff ceny nie małe zaczynające się od 7 stówek w górę, ale widać, że wysoka półeczka Mam uzywany fotelik Recaro z bazą isofix na sell, na pewno za mniej niż 700stówek Dodam, że sama baza kosztowała 450pln a zeby miec isofix to musze miec te wyciecia w tylnej kanapie???
Opublikowano 13 Marca 201412 l truskawek, my nie możemy tak oficjalnie no dobra, to rozkładaj nogi, zaraz jestem
Opublikowano 13 Marca 201412 l truskawek, my nie możemy tak oficjalnie czeski film, nikt nic nie wie no i właśnie o to chodzi!
Opublikowano 13 Marca 201412 l a ty co nie rodzinny siusiaku?? Tee siusiaku ja już za stary jestem żeby się rozczulać nad rodziną.... trzeba rezać i uj:grin::grin:
Opublikowano 13 Marca 201412 l ja to nie w temacie bo nie mam dzieci ani dzieci w drodze no to dzialaj jozek zanim sie wypsztykasz:grin:
Opublikowano 13 Marca 201412 l ja to nie w temacie bo nie mam dzieci ani dzieci w drodze no to dzialaj jozek zanim sie wypsztykasz:grin: Za późno....już ślepakami strzela:polew:
Opublikowano 13 Marca 201412 l a ty co nie rodzinny siusiaku?? Tee siusiaku ja już za stary jestem żeby się rozczulać nad rodziną.... trzeba rezać i uj:grin::grin: ja rezam i tu i tu...za miesiac do pl i od razu zakladam moje wszystkie graty:naughty:nowy wydech:decayed:
Opublikowano 13 Marca 201412 l Dzisiaj widzę że tematy rodzinne się tu uskuteczniają:grin: Trza zoo odwiedzić co?
Opublikowano 13 Marca 201412 l Dzisiaj widzę że tematy rodzinne się tu uskuteczniają:grin: Trza zoo odwiedzić co? Ale że co? Chcesz iść małpy po straszyć
Opublikowano 13 Marca 201412 l ja to nie w temacie bo nie mam dzieci ani dzieci w drodze no to dzialaj jozek zanim sie wypsztykasz:grin: Za późno....już ślepakami strzela:polew: mam czas