Opublikowano 20 Marca 201412 l Pany nie ma ktoś radia 2 din ori? I listw bocznych?? zaczynam graty wyciągać z auta
Opublikowano 20 Marca 201412 l Pany nie ma ktoś radia 2 din ori? I listw bocznych?? zaczynam graty wyciągać z auta mam 2 szt zwyklych albo 3 chyba.
Opublikowano 20 Marca 201412 l ile chcesz za listwy boczne na podmianke zwykle z b6 Jak się sprzeda czorny i będzie nowe auto wtedy będę pchał esy. Może się jakieś tanie b6 trafi znowu.
Opublikowano 20 Marca 201412 l ile chcesz za listwy boczne na podmianke zwykle z b6 Jak się sprzeda czorny i będzie nowe auto wtedy będę pchał esy. Może się jakieś tanie b6 trafi znowu. ty sam chyba nie wiesz jeszcze czy sprzedajesz czy nie i co kupujesz Marcinie
Opublikowano 20 Marca 201412 l ile chcesz za listwy boczne na podmianke zwykle z b6 Jak się sprzeda czorny i będzie nowe auto wtedy będę pchał esy. Może się jakieś tanie b6 trafi znowu. ty sam chyba nie wiesz jeszcze czy sprzedajesz czy nie i co kupujesz Marcinie na bank sprzedaję pb:-) i będzie jakiś klekot. Najprawdopodobniej b5 ale będę sam jechal do hl i de po auto więc różnie może być.---------- Post dopisany at 09:00 ---------- Poprzedni post napisany at 08:59 ---------- ja Ci mogę sprzedać te listwy, ale niebieskie Dobrze że nie różowe
Opublikowano 20 Marca 201412 l Pytanie do tych co zakladali kiere tt do b6 Mieliscie problem z klaksonem po zmianie? Pezekladal ktos jakies piny w tym zoltym laczniku airbaga z tasma?
Opublikowano 20 Marca 201412 l Żadnych problemów. Tylko konektor był innego wymiaru to go wymieniłem.
Opublikowano 20 Marca 201412 l Pytanie do tych co zakladali kiere tt do b6Mieliscie problem z klaksonem po zmianie? Pezekladal ktos jakies piny w tym zoltym laczniku airbaga z tasma? ostatnio obaj i Artur i Wladi zmieniali piny:wink:
Opublikowano 20 Marca 201412 l Pytanie do tych co zakladali kiere tt do b6Mieliscie problem z klaksonem po zmianie? Pezekladal ktos jakies piny w tym zoltym laczniku airbaga z tasma? ostatnio obaj i Artur i Wladi zmieniali piny:wink: dokłądnie nawet dziś wiadomość usunąłem jakie trzeba podmienić
Opublikowano 20 Marca 201412 l Na ile ustawiacie kąt synchronizacji walka rozrządu? AWX miałem +1.1 dałem 0 z wachaniem na - 0.6. Katalogowo ok ale jak najlepiej?
Opublikowano 20 Marca 201412 l U mnie też. I od razu ESP ma co robić. Chyba na całoroczne zimówki przejdę. ;-)
Opublikowano 20 Marca 201412 l szybkie chłopaki jesteście ja zawsze czekam do 2 tygodnia kwietnia i wtedy zmieniam oponki ;P
Opublikowano 20 Marca 201412 l Pytanie do tych co zakladali kiere tt do b6Mieliscie problem z klaksonem po zmianie? Pezekladal ktos jakies piny w tym zoltym laczniku airbaga z tasma? ostatnio obaj i Artur i Wladi zmieniali piny:wink: juz ogarnalem co i jak i to chyba z wiekszych zmian w srodku bedzie na tyle