Opublikowano 31 Marca 201412 l O to chodzi chyba... Archiwalne: NOWY! Kabel do zmieniarki 1,8m MFD2 RNS-E VW SEAT AUDI! od producenta! Mysłowice
Opublikowano 31 Marca 201412 l jozek fajny kolorek tego Twojego parcha fajnie że się ujawniłeś dzięki miło było poznać ale zaparkowałeś tak żeby mi tylko ślinka leciała na widok Twojego auta i koła To tak specjalnie specjalnie zastawiłeś mój W razie W daleko nie miałeś do mojego pokoju dalej parkować mijało się z celem, bo tam ptaki srały po autach no może nastepnym razem się uda nam napić
Opublikowano 31 Marca 201412 l jozek fajny kolorek tego Twojego parcha fajnie że się ujawniłeś dzięki miło było poznać ale zaparkowałeś tak żeby mi tylko ślinka leciała na widok Twojego auta i koła To tak specjalnie specjalnie zastawiłeś mój W razie W daleko nie miałeś do mojego pokoju dalej parkować mijało się z celem, bo tam ptaki srały po autach no może nastepnym razem się uda nam napić Na pewno
Opublikowano 31 Marca 201412 l ● ZłączaPrzejściówkiKostki, Złącza-Kable do zmieniarek CD, Adapter-Złącze Kabel do zmieniarki CD SEAT /radio SEATMa ktoś fotkę jak wyglada wtyczka do zmieniarki w A4?
Opublikowano 31 Marca 201412 l O to chodzi chyba... Archiwalne: NOWY! Kabel do zmieniarki 1,8m MFD2 RNS-E VW SEAT AUDI! od producenta! Mysłowice Link nie robi
Opublikowano 31 Marca 201412 l O to chodzi chyba... Archiwalne: NOWY! Kabel do zmieniarki 1,8m MFD2 RNS-E VW SEAT AUDI! od producenta! Mysłowice Waldi nie bardzo to ten kabel:wink: z jednej strony jest mini iso a od zmieniarki jest wtyczka taka jak u mnie w linku
Opublikowano 31 Marca 201412 l No oki kiedyś coś takiego widziałem przy zmieniarce ale spoko jak miałeś to wiesz lepiej:wink:
Opublikowano 31 Marca 201412 l No oki kiedyś coś takiego widziałem przy zmieniarce ale spoko jak miałeś to wiesz lepiej:wink: France dość często wyjmowalem jak bluta robiłem:wink: ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ----------
Opublikowano 31 Marca 201412 l No oki kiedyś coś takiego widziałem przy zmieniarce ale spoko jak miałeś to wiesz lepiej:wink: France dość często wyjmowalem jak bluta robiłem:wink: ---------- Post dopisany at 23:21 ---------- Poprzedni post napisany at 23:17 ---------- http://s21.postimg.org/tph8nsj8j/120956405_2_644x461_zmieniarka_cd_audi_a4_dodaj.jpg o właśnie i to mi chodziło