Opublikowano 31 Marca 201412 l ok, to czekam jozek miło mi było cię w końcu poznać wzajemnie ---------- Post dopisany at 18:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:37 ---------- Proszę :http://i.imgur.com/Jpa1YNj.jpg http://i.imgur.com/kquPxW8.jpg a możesz chwycić tą uszczelkę i kawałek mi odgiąć ? Bo muszę zobaczyć jak jest zamontowana
Opublikowano 31 Marca 201412 l Obudziłeś sie po 2 h żeby uszczelkę odgiąć za godzinę bede wychodził to cykne fote , dokładnie jak mam ja odgiac z ktorej strony ?
Opublikowano 31 Marca 201412 l mi się nie pali najlepiej od początku ją chwyć i wyjmij kawałek bo muszę zobaczyć na czym ona siedzi
Opublikowano 31 Marca 201412 l ja też już wróciłem !! Ino mig no leeko nie było...bo już w czwartek pierwszy zgon miałem
Opublikowano 31 Marca 201412 l ja też już wróciłem !! Ino mig no leeko nie było...bo już w czwartek pierwszy zgon miałem oj miał ja wczoraj o 22.30 dopiero byłem
Opublikowano 31 Marca 201412 l jozek fajny kolorek tego Twojego parcha fajnie że się ujawniłeś dzięki miło było poznać ale zaparkowałeś tak żeby mi tylko ślinka leciała na widok Twojego auta i koła
Opublikowano 31 Marca 201412 l jozek fajny kolorek tego Twojego parcha fajnie że się ujawniłeś dzięki miło było poznać ale zaparkowałeś tak żeby mi tylko ślinka leciała na widok Twojego auta i koła To tak specjalnie
Opublikowano 31 Marca 201412 l ale mam dylemat z felga na ten sezon... ;/ nie mam koncepci juz mialem w rekach patelnie od a8 ALE ... i znowu mysle
Opublikowano 31 Marca 201412 l A mi Mikołaj nie przyniosl takiego kalendarza, zapewne bylem bardzo niegrzeczny
Opublikowano 31 Marca 201412 l jozek fajny kolorek tego Twojego parcha fajnie że się ujawniłeś dzięki miło było poznać ale zaparkowałeś tak żeby mi tylko ślinka leciała na widok Twojego auta i koła To tak specjalnie specjalnie zastawiłeś mój
Opublikowano 31 Marca 201412 l jozek fajny kolorek tego Twojego parcha fajnie że się ujawniłeś dzięki miło było poznać ale zaparkowałeś tak żeby mi tylko ślinka leciała na widok Twojego auta i koła To tak specjalnie specjalnie zastawiłeś mój W razie W daleko nie miałeś do mojego pokoju dalej parkować mijało się z celem, bo tam ptaki srały po autach