Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Panowie i Panie jak zakodować fis tak aby pokazywał ta mala cyferkę 1-2 po prawej w rogu? ktoś kiedyś pisał a nie mogę teraz tego znaleźć udi A4 2001 > Dash panel insert, adapting illumination, DIS, radio clock and on-board computer In adaption channel 19 the following functions are adapted: Radio clock Driver information system On-board computer Illumination options The following options are possible: 1st digit: Radio clock and sports seats: Coding value XXXX0 = Radio clock not active Coding value XXXX1 = Radio clock active (with PR no. U2A) Coding value XXXX2 = Radio clock not active and sports seat active (only RS4) (with PR no. Q4P) Coding value XXXX3 = Radio clock active and sports seat active (only RS4) (with PR no. U2A and Q4P) 2nd digit is not coded, so always 0: XXX0X 3rd digit: Driver Information System: Coding value XX1XX = Highline dash panel insert without driver information system, (no drive time alarm, no washer fluid/brake light/bulb warning (even in Check) and Computer option not selectable from menu. Only range displayed on on-board computer. (dash panel inserts with PR no. 9Q3) Coding value XX2XX = Driver information system with menu guidance Coding value XX3XX = Driver information system with menu guidance and unit switching (dash panel inserts with PR no. 9Q2 and 9Q4) 4th digit: On-board computer: Coding value X0XXX = On-board computer (only level 2 - long-term memory) Coding value X1XXX = Level 1 and 2 (dash panel inserts with PR no. 9Q2 and 9Q4) 5th digit: Illumination options: Coding value 0XXXX = Illumination (pointer and scale) on only active with lights on Coding value 1XXXX = Pointer illumination on active with ignition on, scale (1st dimming characteristic) and pointer illumination active with lights on Coding value 2XXXX = Scale illumination (1st dimming characteristic) active with ignition on, scale and pointer illumination active with lights on Coding value 3XXXX = Scale (with 2nd dimming characteristic) and pointer illumination active with ignition on or lights on
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Pany, próbuje u kumpla wyregulować bixy (bez spryskow i samopoziomu) i kręce tą śrubą imbusową co nachodzi w błotnik i próbowałem tą śrubą plastikową od długich i też nic... żadnych zmian. Co moze być nie tak ? (zębatka od śruby imbusowej się kręci ale żadnej reakcji na kręcenie nie ma, w długich też...) potrzebna wasza pomoc
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Skad wiesz ze zadnej reakcji nie ma ? to nie bedzie tak widoczny ruch soczewki ze po kilka cm bedzie sie ruszala , sprawdz wieczorem kilka metrow od sciany i wtedy zobacz czy sie zmienia
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l no ok dzięki bede próbował, a jest możlwiość, że sruba do regulacji w jakiś sposób się wykręciła ?
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Krecac pokretlami w lampie odlaczonej czy wylaczonej nie zauwazysz po soczewce roznicy, musisz ustawic sie kilka metrow od sciany moze byc 3-4m odpalic lampiony i wtedy krecac mozna zauwazyc zmiany w ustawieniach. Troche watpiwe jest aby w obu lampach byly niesprawne wszystkie 4 regulacje nieprawdaz?
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Krecac pokretlami w lampie odlaczonej czy wylaczonej nie zauwazysz po soczewce roznicy, musisz ustawic sie kilka metrow od sciany moze byc 3-4m odpalic lampiony i wtedy krecac mozna zauwazyc zmiany w ustawieniach. Troche watpiwe jest aby w obu lampach byly niesprawne wszystkie 4 regulacje nieprawdaz? Ja ustawialem wedlug tych schematow i potem bylem na stacji i nie musieli nic poprawiac.
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l przecież w lampach kręcąc regulacją przesuwa się cały plastik ,co jest widoczne nawet przy wyjętej lampie ,ja miałem przypadek że ten plastik zeskoczył z regulacji i się nie ruszał zdejmij dekiel i sprawdź czy nie spadł
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Panowie i Panie, czy ktoś zdjął te plastikowe listwy z drzwi (w połowie ich wysokości) ?? Zastanawiam się jak by wyglądało autko bez tych listew i co o tym sądzicie ?? Będę się pozbywał tych listew z przedniego i tylnego zderzaka i zastanawiam się czy ich z boków również nie zdjąć ...
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l jak zdejmiesz listwy to będziesz miał dziury w drzawiach Ooo, tego nie wiedziałem Z tego co czytałem to pisali że na taśmę dwustronną są przymocowane, więc nie spodziewałem się że pod nimi będą dziury.. W takim razie wszystko jasne - listwy muszą zostać Dzięki za info
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l To w takim razie te listwy na przednim i tylnym zderzaku też będą miały takie kołki ustalające ??
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l To w takim razie te listwy na przednim i tylnym zderzaku też będą miały takie kołki ustalające ?? Te nie mają
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l To w takim razie te listwy na przednim i tylnym zderzaku też będą miały takie kołki ustalające ?? Te nie mają To tych się pozbędę bo mam już ich dosyć ---------- Post dopisany at 19:10 ---------- Poprzedni post napisany at 19:09 ---------- http://s16.postimg.org/5zij2sqn5/drzwi.jpg Nie no takich dziur to nie zostawię - od wentylacji mam klimę
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l witam tutaj więcej osób urzęduje niż w Crew-ie powiedzcie mi panowie czy AUDI RS4/S4/A4 Obudowy na lusterka + El.Składane (4129964885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ori czy nie ori ????
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Yyyy a to Ty wygrales te lusterka? Bo jak tak to pytanie spoznione wygladaja na ori, ale nie wiadomo jakie fotochromy wklady tam sa czy z B6 czy z B7 czy z A6 itp
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l yyyy a to ty odpuściłeś ??? obudowy wydaje mi się że ori ledy z A6 no i te foto to jest pytanie
Opublikowano 13 Kwietnia 201412 l Nie ja nie bralem udzialu w aukcji lsuterka mam elektr.skladane i jedynie wklady bede zmienial na foto