dariuszqw Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Panowie bliskie spotkanie z sarenka na drodze wojewódzkiej bez oznakowania że takie zwierzęta mogą być, do wygrania czy ciężko będzie? Nic nie załatwisz. Ja kiedys łosia rozwalilem znaku nie bylo. Zajął sie adwokat niezależny rzeczoznawca i bylo szukanie dziury. Pozniej stwierdziłem ze szkoda czasu i kasy na to bo kazdy bral a efektów zadbych Zobaczymy jak to będzie u mnie, sprawę już zgłosiłem do zarządcy drogi i mam w domu już wniosek do wypełnienia od nich. Jutro wysyłam i zobaczymy co z tego będzie. Mam nadzieję, że się poczują do winy ale jak to w Polsce mogą po prostu to olać...
Wandej Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Andrzeju weź ten wątek z listewką pociągnij dalej... bo mam ładną listewkę luzem i chetnie zamienie u siebie bo moja taka już troszkę już wyeksploatowana jest Śrubokręt i podważasz:wink: Na zatrzaski jest. Jak połamiesz w starej zaczepy to i tak drugą masz przecie:decayed:
fantowski Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 siemanko dupeczki siemanko dupeczki Cześć Pipko no i co tam mordeczki kochane?? kiedy wpadacie do rodu kraka?
Gość Edyta Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odwiedzimy , jak ty na Kaszuby zajedziesz. ;-)
fantowski Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odwiedzimy , jak ty na Kaszuby zajedziesz. ;-) hmm czemu nie
fantowski Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Oj na razie w tamte strony nie jadę kolega...
Gość Edyta Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Odwiedzimy , jak ty na Kaszuby zajedziesz. ;-) hmm czemu nie
jozek726 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Oj na razie w tamte strony nie jadę kolega... niestety ---------- Post dopisany at 00:31 ---------- Poprzedni post napisany at 00:04 ----------
Zemis Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Witam Panowie:hi: Ja z takim zapytaniem...mam do kupienia w dobrej cenie zawieszenia sportowego firmy LOWTEC, wiecie cos na jej temat? Jedyne co znalazłem to numery na sprezynach... 238 LOWTEC 90211S 059 LOWTEC 99058H i do tego są żółte amortyzatory...dałby rade ktoś cos na temat tego ile to obniża i czy warto w ogole tym sie zainteresować?
Wandej Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Odwiedzimy , jak ty na Kaszuby zajedziesz. ;-) Kaszuby są w pipke:kox: czyste jeziora i specjal:naughty: Witka z rana:hi:
kaju Opublikowano 3 Czerwca 2014 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Odwiedzimy , jak ty na Kaszuby zajedziesz. ;-) Kaszuby są w pipke:kox: czyste jeziora i specjal:naughty: Witka z rana:hi: w pipke to jest siusiak
Rekomendowane odpowiedzi