Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wandaj dzięki za klocuchy :decayed:

No właśnie miałem pytac czy doszły:hi: Teraz to dopiero dasz w piz.e :kox:

Najpierw Premierki dojadę :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ile kilometrów trzeba docierać klocki?

Opublikowano

Nowy zestaw 500-1000km

Opublikowano

Nowy zestaw 500-1000km

:thumbup1:
Opublikowano

Nowy zestaw 500-1000km

A Ty nawet nie próbuj pisać że kupiłeś nowe heble i nie ja Ci je sprzedałem:whistling:

Opublikowano

Nowy zestaw 500-1000km

A Ty nawet nie próbuj pisać że kupiłeś nowe heble i nie ja Ci je sprzedałem:whistling:

Mam swoich dostawców siusiaku:decayed:
Opublikowano
Sa ciekawe trackery tzn zamkniete strony torrentowe gdzie sa i mega predkosci i swiezynki i w najlepszej mozliwej jakosci i zawsze wiesz co sciagasz ;) ja w poniedzialki juz z rana moge ogladac Gre o Tron, szkoda ze ponad rok temu zamkneli mozliwosc zaproszenia ale jak znow pojawi sie taka mozliwosc to moge kogos wciagnac w ten tracker

Jak coś to na cinemamovies.pl mam 1 zapro oddam w dobre ręce :decayed:

Opublikowano

Nowy zestaw 500-1000km

Mam swoich dostawców siusiaku:decayed:

Rzadki jesteś:przebiegly:

Opublikowano

dzis w aso przy odbiorze kilku rzeczy - a co tym razem robisz przy tym biednym aucie :decayed:

Opublikowano
Miszka nie doczytales, u Tomka znow poslizg i teraz w niedziele ma znow jechac ;) takze z gratulacjami jeszcze trzeba troszke poczekac :)

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:42 ----------

Miszka to ty kupiles ta siatke? Bo chcialem linka zapodac tu Tobie ale patrze, ze ktos szarpnal sie na nia dzis :)

http://www.allegro.pl/audi-oryginalna-siatka-do-bagaznika-8e5-861-869-i4286547553.html

jak szukałem tydzień temu to nie było (albo nie widziałem) ale na szczęście kupiłem na miejscu siatke z kielnią (jak nowa) + 4 uchwyty chrom + śrubki do montażu za 130 pln :decayed:
Opublikowano
:siema: pany co sie zjebalo w moim parchu plyn spieprzyl gdzies uj wie gdzie wleje cala banke wody przejade 10 km i wody brak ktos cos kojarzy jozek domin wladi :decayed: albo reszta ferajny
Opublikowano
:siema: pany co sie zjebalo w moim parchu plyn spieprzyl gdzies uj wie gdzie wleje cala banke wody przejade 10 km i wody brak ktos cos kojarzy jozek domin wladi :decayed: albo reszta ferajny

Klysek o antykach jest inny wątek :decayed:

Opublikowano

Pewnie gdzieś ucieka:grin:...a tak na poważnie sprawdź wszystkie opaski może gdzieś się poluzowała...

Opublikowano
ty a mi jak pan go sprzedawal mowil ze to B6 dlatego pytam tutaj :decayed:

---------- Post dopisany at 19:11 ---------- Poprzedni post napisany at 19:10 ----------

Pewnie gdzieś ucieka:grin:...a tak na poważnie sprawdź wszystkie opaski może gdzieś się poluzowała...
zlota rada :grin::decayed:
Opublikowano

dokładnie, posprawdzaj opaski, wjedź gdzieś na kanał, zdejm osłonę pod silnikiem i zobacz gdzie leci, gorzej jak nigdzie nie poleci :kwasny:

Opublikowano

Wlej motodoktor wszystko uszczelni :decayed:

Opublikowano

Zobacz czy oring na czujniku temperatury trzyma lub nie wypadł z zatrzasku.

?Tapatalk Pro Sony Xperia™?

Opublikowano
Wlej motodoktor wszystko uszczelni :decayed:
zasmarkałem musztarda :grin:

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

już oblukałem opaski itd. wyczytalem ze jeszcze jest jakis kruciec ktory wychodzi z glowicy tylko za chiny go znalezc nie moge od gory

Opublikowano

Z głowicy to na ogrzewanie do kabiny idzie. A w kabinie sucho?

?Tapatalk Pro Sony Xperia™?

Opublikowano
Z głowicy to na ogrzewanie do kabiny idzie. A w kabinie sucho? Tapatalk Pro Sony Xperia™
sucho