Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja was kuhwa policze następnym razem:przebiegly: Będziecie mieli taniość jeden z drugim:decayed:

Darek. zacisk z jarzmem musisz mieć no i klocki i tarcze:wink: A czujnika nie ogarnąłem bo dzisiaj serwisant nie pracował:kwasny:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja was kuhwa policze następnym razem:przebiegly: Będziecie mieli taniość jeden z drugim:decayed:

Darek. zacisk z jarzmem musisz mieć no i klocki i tarcze:wink: A czujnika nie ogarnąłem bo dzisiaj serwisant nie pracował:kwasny:

no dobra jutro Ci przeleje bo jojczysz i jojczysz, a jak ma Ci oleju braknąć to jeszcze będę miał Cie na sumieniu - nac**jmito!? :grin:

Opublikowano

no dobra jutro Ci przeleje bo jojczysz i jojczysz, a jak ma Ci oleju braknąć to jeszcze będę miał Cie na sumieniu - nac**jmito!? :grin:

Ty sie martw tym swoim pocieraczem lepiej:decayed:

Opublikowano

Myślałem że tylko wystarczy zmienić zaciski a tarcze mogłyby zostać 312... a tak to na razie za duży wydatek:whistling: Ok, jak będziesz miał chwile to ogarnij, ważne żebyś pamiętał o mnie:wink:

Opublikowano
Myślałem że tylko wystarczy zmienić zaciski a tarcze mogłyby zostać 312... a tak to na razie za duży wydatek:whistling: Ok, jak będziesz miał chwile to ogarnij, ważne żebyś pamiętał o mnie:wink:

460zł musisz dać za tarcze + klocki:kwasny:

Opublikowano

460zł musisz dać za tarcze + klocki:kwasny:

noooo i jeszcze ze 300 na zaciski z jarzmami i się robi spora sumka:whistling: narazie muszą zostać 312:wink: za taką sumkę to wolę dystanse i ulterki sobie kupić i jeszcze parę groszy zostanie:kox:

Opublikowano

Wandej Twoje tarcze toczą sie już w koncu w mojej Adi, tylko ktos mi wypiździł z garazu tylne oslony pod 288mm i poki co musze bujac sie na starych oslonach 244mm, ktore przycialem flexem, tylko teraz nowe 288 tarcze 1cm wystaja ponad "oslone", wogole to drogie takie oslony w ASO? A no i masz jeszcze Andrzeju piora, zapomnialo mi sie, że mialem zglosic sie po takowe ;)

Opublikowano

Wandej ile Cię kosztował tył 288?

Opublikowano
Wandej ile Cię kosztował tył 288?

Pchnałem je w końcu:decayed:Koszta tyłu są śmieszne jeżeli trafisz tanio zaciski:wink: Za 300zł masz nowe tarcze i klocki. Zaciski można trafić po 100zł/szt:wink:

---------- Post dopisany at 23:24 ---------- Poprzedni post napisany at 23:23 ----------

Daniel nie wiem jak to jest z tymi osłonami:kwasny: A wycieraki są cały czas na stanie:wink:

Opublikowano

Tylko jak trafić dobrze na te zaciski:jerk: tył już mam dobrze zjechany, więc coś będę myślał żeby wymienić na coś większego:wink: a po 288 co wchodzi większego?

Opublikowano

300mm ale to już około 1500zł:decayed:

Opublikowano

A od czego to pasuje? Może jakaś okazja się trafi:grin:

Opublikowano

A od czego to pasuje? Może jakaś okazja się trafi:grin:

Od esy b6/b7

Kaju kurier się dziwnie nie patrzył?:polew:

Dzisiaj do Raggi poleciała też paczka z niespodzianką ale ciii:przebiegly:

Opublikowano
Teraz mam pytanie do posiadaczy trumienek. A mianowicie jak sie zamek nie zamyka w klapie trzaska i trzaska sie załapie raz na sto. To trzeba lepiej wymienic na nowy czy szukac jakis używanych z B7 ?

Sent from my телефон

posłuchaj czy siłownik-silniczek się cofa,bo to gówno się często sypie.na All. 30zł :wink:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
:hi::wink:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:hi:
Opublikowano
:bry:
Opublikowano

Kolegi kierownica 3ram multi z B8 i B7 to to samo? Tj, tasmy kabelki pod airbag jak i sam airbag sa zamienne?