Opublikowano 9 Września 201411 l A Ty małego nie bawisz? Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 takim desperatem nie jestem :gin:To po uj Kupiles dwaipol w automacie?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 żeby nie wpierdalał tyle oleju co dwa zero
Opublikowano 9 Września 201411 l Mamy kogos od kompow?? Spadł mi laptop teraz i matryca poszła. A jutro w delegacji kompa potrzebuje. Sent from my iPhone using Tapatalk OgrWysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 9 Września 201411 l Mamy kogos od kompow?? Spadł mi laptop teraz i matryca poszła. A jutro w delegacji kompa potrzebuje. Sent from my iPhone using Tapatalk Uderz do OGR-a.
Opublikowano 9 Września 201411 l no dziś mały dał pospać całą noc także tylko lekko ziewający jestem. Kuźwa miało być dziś słońce na Mazurach a ktoś rozlał gęstą "śmietanę" na niebie :/
Opublikowano 9 Września 201411 l no dziś mały dał pospać całą noc także tylko lekko ziewający jestem. Kuźwa miało być dziś słońce na Mazurach a ktoś rozlał gęstą "śmietanę" na niebie :/ moja tez juz niezle spi takze wrocilem do sypialni
Opublikowano 9 Września 201411 l mi udał się spokojny dzieciak co potwierdza wpis w książeczce ze szpitala podkreślony "spokojny" i faktycznie da znac o sobie jedynie jak bedzie głodny
Opublikowano 9 Września 201411 l mi udał się spokojny dzieciak co potwierdza wpis w książeczce ze szpitala podkreślony "spokojny" i faktycznie da znac o sobie jedynie jak bedzie głodny poczekaj pogadamy za jakis czas
Opublikowano 9 Września 201411 l ktoś jeszcze nie ma przeszczepu kiery z B7 mutli? kolejną taśmę z końcówką A znalazłem za 20zł http://allegro.pl/tasma-airbag-zwijak-audi-a4-b6-b7-a6-c6-4e0953541a-i4589917366.html
Opublikowano 9 Września 201411 l jak by ktoś chciał to jest do zabrania calutki komplet pod tyl elektrykę szyb... MK, boczki z rączkami i guzikami, wiazki, silniczki itp. za 500zł... Były b7 bez tył elektryki bo się nie orientuje? bo jak by ktoś szukał to też jest cały komplet w tej samej cenie...
Opublikowano 9 Września 201411 l Pany polećcie jakiś środek do mycia felg. Tylko taki żeby lakieru nie przejadło hahaha