Opublikowano 15 Września 201411 l Panowie czy czujniki pdc w tym zderzaku sa oryginalne czy ktoś coś dokładał? bo szukam zderzaka s4 b6 z oryginalnymi wycięciami pdc w swój S4 bez pdc bym sprzedal http://allegro.pl/zderzak-tylny-audi-s4-b6-sedan-tyl-oryginal-pdc-i4587071350.html
Opublikowano 15 Września 201411 l Chce ktoś komplet zaślepek pod elektryczne fotele? Będę miał jeden komplet czarny
Opublikowano 15 Września 201411 l Nie sa ori Sent from my телефон heh skąd j teraz wyczaruje zderzaj do sedana z oryginalnymi wycięciami pod pdc ;/
Opublikowano 15 Września 201411 l Poczkaj poczkaj. Dzień dwa a najlepiej się przypomnij koło czwartku-coś może będzie.
Opublikowano 15 Września 201411 l Chce ktoś komplet zaślepek pod elektryczne fotele? Będę miał jeden komplet czarny Jak cos to biorę
Opublikowano 15 Września 201411 l może ktoś pomóc bo czyściłem ostatnio komorę silnika i zawsze po odpięciu aku po kilku dniach otwieranie/zamykanie drzwi działało a teraz po myciu silnika minął ponad tydzień i nie działa vagiem kasowałem wszystkie błędy też nic nie pomogło co mam sprawdzić ewentualnie co zaadoptować vagiem? furka po myciu silnika była na 3 dni odłączona od aku chciałem żeby wszystko ładnie wyschnelo i nie było jakiegoś zwarcia
Opublikowano 15 Września 201411 l Wsadz kluczyk w stacyjka włącz zapłon i zamknij i otwórz auto pilotem w stacyjce. Nie ma za co.
Opublikowano 15 Września 201411 l Wsadz kluczyk w stacyjka włącz zapłon i zamknij i otwórz auto pilotem w stacyjce. Nie ma za co.
Opublikowano 15 Września 201411 l a kto mi powie jakie potrzebuje silikony do FMIC ? ten do dole co wchodzą do IT
Opublikowano 15 Września 201411 l Panowie czy czujniki pdc w tym zderzaku sa oryginalne czy ktoś coś dokładał? bo szukam zderzaka s4 b6 z oryginalnymi wycięciami pdc w swój S4 bez pdc bym sprzedal http://allegro.pl/zderzak-tylny-audi-s4-b6-sedan-tyl-oryginal-pdc-i4587071350.html Nie sa ori Sent from my телефон Marcino87 czemu uważasz, że to pdc w tym zderzaku nie jest fabrycznie od nowości?
Opublikowano 15 Września 201411 l Pany eibach prokit do b6 nowki 510zl:naughty: Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2