Opublikowano 20 Września 201411 l Siema wszystkim , podrzuci ktoś nry klocków i tarcz ATE pod 320mm na uj Ci ate?Ferodo Ddf1705 fdb1629Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 PW Andrzeju
Opublikowano 20 Września 201411 l Koledzy co to za paradoks? Byłem dzisiaj w ASO audi i przy okazji zapytałem o zderzak s4. Pan się pomylił i sprawdził mi najpierw zderzak do b7, cena 1700 a potem się poprawił i do b6 krzyknął cenę 2200:D czemu jest taka różnica cenowa?
Opublikowano 20 Września 201411 l Koledzy co to za paradoks? Byłem dzisiaj w ASO audi i przy okazji zapytałem o zderzak s4. Pan się pomylił i sprawdził mi najpierw zderzak do b7, cena 1700 a potem się poprawił i do b6 krzyknął cenę 2200:D czemu jest taka różnica cenowa? no niestety b6 sa leciwe i w cenie.wystarczy ze na allegro zobaczysz zderzak s-line do b7 to jest tanszy niz od b6
Opublikowano 20 Września 201411 l A 1600 za zderzak S4 używkę bez kratki środkowej i jednej bocznej to mało czy dużo?
Opublikowano 20 Września 201411 l to taka normalna cena bo jak bys mial wszystko odzielnie kupic to wyszlo by o wiele wiecej
Opublikowano 20 Września 201411 l A 1600 za zderzak S4 używkę bez kratki środkowej i jednej bocznej to mało czy dużo?Bardzo dużo ja za kpl dałem 1000 zł z kratkami halogenami i belka. Ale belka jest nie ważna bo to jest to samo co w normalnym zderzaku.
Opublikowano 20 Września 201411 l dokladnie ja za same halogeny s4 placilem w aso po 450zl sztuke bo przez 6 miesiecy nic sie nie trafialo na allegro
Opublikowano 20 Września 201411 l Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон paczcie k**wa jaki książe
Opublikowano 20 Września 201411 l Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniondze....menelu
Opublikowano 20 Września 201411 l Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniondze....menelu i ze niby Ty masz ?? :grin:
Opublikowano 20 Września 201411 l Pany jest ktoś może na forum i przebywa obecnie na obczyźnie: Szwajcaria może Francja?
Opublikowano 20 Września 201411 l Siemota Chłopy i Dziewoje chlopy to pracują w polu zwracaj sie tak do wladiego on lubi w polu odrabiać My jestesmy panowie Sent from my телефон Na Pana trzeba mieć wygląd i pieniondze....menelu i ze niby Ty masz ?? :grin: Nie powiedziałem że ja mam...ale widocznie Ty uważasz że masz jak się odzywasz
Opublikowano 20 Września 201411 l Wladi ma w c**j pieniędzy. Do zarobienia E jukejowy dorobkiewicz qtaz a nie jukejowy, te same zusy płace co Ty