Opublikowano 14 Października 201411 l Ciebie również Andrzej a dziękuje szkoda że twojej nie miałem okazji obejrzeć
Opublikowano 14 Października 201411 l kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie.
Opublikowano 14 Października 201411 l kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie?
Opublikowano 14 Października 201411 l kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake?
Opublikowano 14 Października 201411 l kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake? Tak. Zgrzewkę melisy i 12wałków do dwaipół. Także do końca roku nie będziesz się denerwował na pewno BTW. Nie wie ktos coś na temat zdrowej B7 2.0T Q w sedanie?
Opublikowano 14 Października 201411 l kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake? Tak. Zgrzewkę melisy i 12wałków do dwaipół. Także do końca roku nie będziesz się denerwował na pewno spoko, jutro powinna paleta baniek do Ciebie dotrzeć, posłałem z rańca. dałem Ci tam troche przepalonego z resztkami hydrauliki - i tak wpierdoli i tak, to co za różnica co zalejesz? 2,0T?! ja pjerdole, z deszczu pod rynne bohater chce wj***ć
Opublikowano 14 Października 201411 l kaju od miesiąca jestem zupełnie samotny więc ja się bym cieszył jakbym miał z kim poużywać . Ale za to ile kaski się nagle zrobiło. używaj chłopie ile wlezie. Po co Ty się w ogóle odzywasz w temacie? na c**j sie pienisz pajacu? idź oleju dolej posłałeś pake? Tak. Zgrzewkę melisy i 12wałków do dwaipół. Także do końca roku nie będziesz się denerwował na pewno spoko, jutro powinna paleta baniek do Ciebie dotrzeć, posłałem z rańca. dałem Ci tam troche przepalonego z resztkami hydrauliki - i tak wpierdoli i tak, to co za różnica co zalejesz? 2,0T?! ja pjerdole, z deszczu pod rynne bohater chce wj***ć Przepraszam kupie 2.5 w automacie
Opublikowano 14 Października 201411 l Wandej oszukisto gdzie mój płyn gdzie moje części gdzie moje wahacze i olej?!!
Opublikowano 14 Października 201411 l Pany dzisiaj była walka z matami grzanymi łapy odpadają ... ale za to przód ciepło i tył ciepło na jutro został fotel kierowcy ....ehhh
Opublikowano 14 Października 201411 l Witam. Nie ma ktos na sprzedanie zmieniarki ? Pod concert w schowek ? Jak by ktos chcial to mam na sprzedaz sonde boscha 1.8T LS615 bo moja okazala sie dobra. Nie montowana.
Opublikowano 14 Października 201411 l Panowie, chce mieć MF w kierownicy w B6. Wystarczy zmienić sam trapez z poduszką kupić, czy muszę całą kierę?Multifinkcje masz w kierownicy a nie w poduszcze memory five wladi i wszystko jasne :-) Nie mieszaj cycu. W b6 jest w poduszce Masz rację zasugerowałem się kierą z B7
Opublikowano 15 Października 201411 l Jaki plyn? Jaki olej chyba mnie z kimś mylicie:przebiegly: Tomek dzisiaj będziesz miał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 15 Października 201411 l Jaki plyn? Jaki olej chyba mnie z kimś mylicie:przebiegly: Tomek dzisiaj będziesz miał Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 jak moje nie dojadzie to zapomnij o przelewie. dzisiaj po południu wjeżdżam na podnośnik bo jutro trasa, więc zdrowaśki zacznij odmawiać