rav85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Cześć, maja składane lusterka 10pin można kodowacz w vagu aby prawe lusterko opuszczało wkład w stronę krawężnika? czy jest to bajer tylko dla posiadaczy 14 pinowego lusterka kierowcy z opcja pamięci? pytanie nr 2 , jeżeli posiadam z fabryki auto z lusterkiem wstecznym foto, to czy mam pociągnięte wszystkie kable aby wsadzić wkłady do lusterek zew foto?
klysek Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Kłysiu już nie... wkurwiłem się i Endrju przytulił Teraz u niego poleżą do wakacji i ci przywiezie bo powie ze nie umi a pózniej przyjedzie cwiara i zabierze je ze sobą i sprzeda Chopinowi ,a Chopin ro***bie auto sprzeda na części kupie je ja pojadę do domina je montować najebiemy sie i nic z tego nie będzie,pózniej przyjedziesz ty powiesz "o k**wa... Moje moduły" zabierzesz je ze sobą i znowu bedą leżeć po stolikiem
Bielun22 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 pytanie 1 tak tylko 14pin z pamiecią pytanie 2 nie wiem
rav85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 dożo jest zabawy żeby wymienić cale lusterka ze zwykłych na elektrycznie składane? pomijam ściąganie boczka , zmianę silniczków, chodzi mi o to czy jak zrzucę boczek to kostki łączące lustro do instalacji w drzwiach są jakoś dostępne normalnie? bo chciałem to jutro zrobić ale zimno trochę wiec pytam się czy jest sens rozbebrac drzwi w taka pogodę, i co najważniejsze czy jest to zabieg plug and play? czy trzeba dorezac jakieś kabeki do kostek
turzol Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 dożo jest zabawy żeby wymienić cale lusterka ze zwykłych na elektrycznie składane? pomijam ściąganie boczka , zmianę silniczków, chodzi mi o to czy jak zrzucę boczek to kostki łączące lustro do instalacji w drzwiach są jakoś dostępne normalnie? bo chciałem to jutro zrobić ale zimno trochę wiec pytam się czy jest sens rozbebrac drzwi w taka pogodę, i co najważniejsze czy jest to zabieg plug and play? czy trzeba dorezac jakieś kabeki do kostek to jest godzina roboty na obie strony. Najgorzej wypiąć wiązke starego lusterka bo jest fabrycznie przypięta klipsami do ramy drzwi wewnątrz. Nic nie trzeba dolutowywać, wszystko plug&play, o ile moduły drzwi są max.
rav85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 moduły mam full silniczki pod skladeane lustra bez literki mam wyszarpać ta wiazke czy jakoś inaczej sie zabrać za to? żeby czego się urwać a ściągnąć z mocowań, i jak później zamontować ta wiązkę żeby nie latała i hałasowała w drzwiach?
biggman Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 moduły mam full silniczki pod skladeane lustra bez literki mam wyszarpać ta wiazke czy jakoś inaczej sie zabrać za to? żeby czego się urwać a ściągnąć z mocowań, i jak później zamontować ta wiązkę żeby nie latała i hałasowała w drzwiach? odpinasz wszystkie klipsy na około głośnika ile sięgniesz ręką, Resztę wyrywasz od góry. Montujesz analogicznie. Zapinasz klipsy na około głośnika, nic nie będzie hałasować
rav85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 dobra to teraz z innej beczki czy nadkola szmaciane z s4 b6 kombi pasują do a4 b6 sedan? czy jest różnica miedzy nadkolami od auta bez Q i z Q
rav85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 a może ktoś mi to w etce sprawdzić dla świętego spokoju?
turzol Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 dobra to teraz z innej beczki czy nadkola szmaciane z s4 b6 kombi pasują do a4 b6 sedan? czy jest różnica miedzy nadkolami od auta bez Q i z Q Jeśli chodzi o tył to na pewno są różnice między avant/sedan i s4/a4
cocoo24 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 wg mnie avant sedan w b5 były inne, w b6 są takie same
turzol Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 teraz zajrzałem w etke sedan/avant to samo jednak rożne są tylko od s4
serfin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Oj Wladi chyba nie zapoznal sie z tutorialem modu lusterek hyhy wysłane z Galaktycznej S5
grzes283 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Daniel, Ty jesteś gdzieś z okolic Mikołajek?
serfin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Ełk czyli nie aż tak daleko od Mikołajek wysłane z Galaktycznej S5
grzes283 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Kawałek jest....jaka pogoda u Was? Zima, czy jesień Będę kilka dni w Mikołajkach i nie wiem, na co się nastawić
serfin Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Dzisiaj jadac do domu wyłaczylem ESP i dalem mojej niuni w piz*eczke że opony paliły sie na asfalcie podczas zmiany biegow nie moge doczekac sie juz wiosny wysłane z Galaktycznej S5 Coz u mnie w miescie sniegu jako tako znikoma ilosc z dzieckiem na sanki nie wybierze sie czlowiek, ale ponoc na weekend zapowiadaja opady sniegu na Mazurach wiec na jakis kulik moze zalapiesz sie wysłane z Galaktycznej S5
grzes283 Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 no to dobrze, mój też za śniegiem tęskni. na sankach to może z dwa razy w tą zimę był Gdzie te zimy z lat 90 tych
Rekomendowane odpowiedzi