Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chcę kupować klocków pod 245mm, szkoda kasy :decayed: musi to w końcu zacząć hamować.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Troche sledze ostatnio temat. Oczywiscie nie mowimy tu o markach typu sagitar, antyre czy inne rackstony :wink:

Bierze federala 595evo. Opona dobra fchój i w miarę tania :wink:

To ja już chyba te Nankang wezme :grin:

Dużo gorsze miałem i nie polecam

Opublikowano

Nie chodzi o szybką jazdę czy coś mordo :wink: Głośne były i co 2 miechy musiałem jeździć wyważać koła :kwasny: A felgi były proste :wink: Federale bajka ciche trzymają się ładnie no i 19 po 340zł kupowałem ;)

Opublikowano

No wlasnie? :wink:

Opublikowano

Pany jakie wielkości tarcz miała a4 b6 w wersji silnikowe 1.9tdi avf? Na przodzie pewnie 288mm a tył?

245 umnie w quattro
Opublikowano

Pany, były klapy US w Avancie? czy to sprawka spawacza?

Opublikowano

No kupowałem :decayed: jak chcecie to wam sprawdzę po ile moge mieć ale to odbiór osobisty po nie mam ceny na wysyłanie tego :wink:

Opublikowano

Pany, były klapy US w Avancie? czy to sprawka spawacza?

Oryginał :wink:

Opublikowano

Pany ma ktoś dojście do przeplywek w dobrym prajsie? Moja zawyza pomiar i auto zmulone jest, byłem dziś w ASO i cena nowej to 1200 papiera przy moim rabacie ... Z tego co widzę to w oryginale siedzi Bosch i taka sama mi trzeba

Edytowane przez turzol

Opublikowano

No kupowałem :decayed: jak chcecie to wam sprawdzę po ile moge mieć ale to odbiór osobisty po nie mam ceny na wysyłanie tego :wink:

316 zł dobra cena za 18"? :naughty:

235/40 po 295zł mogę mieć już w sprzedaży a jak zrobisz kolbę jeszcze taniej :decayed:

Wladi tu masz jakies Daytony za 950 komplet

http://olx.pl/oferta/225-40-18-dayton-gr-bridgestone-nowe-2014-CID5-ID8UPi1.html#27528ecb91

na h*j przepłacać :wink:

Gumy z wyprzedaży z inter carsu sam taki 1 kpl nabyłem :decayed: Gośc je kupił po 220zł więc sporo chce zarobic :decayed:

Opublikowano

Wandej dzięki za mini spota wkońcu zobaczyłem twoją nunię ale nie mamy szczęścia żeby pogadać jak nie twoja robota to dzisiaj pogoda do kitu

Mogliśmy foto cyknac furek:naughty:

Tapnięte z SGS5

następnym razem cykniemy jak pogoda będzie ładniejsza i będę po olej i filtry u ciebie :)

Opublikowano

Turzol polecam Bosch regeneracja :wink: Śmiga już 4 rok u mnie i sporo tańszy od całkiem nowego :wink:

Opublikowano

Z oponek to chyba jeszcze Vikingi sa nie najgorsze?

wysłane z Galaktycznej S5

Opublikowano

Tak dokładnie Daniel dosyć dobre i tanie :wink:

Opublikowano

Turzol polecam Bosch regeneracja :wink: Śmiga już 4 rok u mnie i sporo tańszy od całkiem nowego :wink:

Masz takie do avf? Mówisz ze regenerowana i daje rade? Huh nie wiedziałem ze to regenerowalne jest :) Jakoś do tej pory nie mam szczęścia do regenerowanych tajli i po ostatnim razie stwierdzilem ze nie kupuje już takich
Opublikowano

Tak dokładnie Daniel dosyć dobre i tanie :wink:

ja na ten sezon wziąłem nexeny su1 bo kumpel polecił tą markę z budżetowy ponoć są adekwatne jakością do ceny a opona w okolicach 320zł

Opublikowano

Moim zdaniem lepsze niż wszystkie chinki razem wziete :decayed:

Opublikowano

Masz takie do avf? Mówisz ze regenerowana i daje rade? Huh nie wiedziałem ze to regenerowalne jest :) Jakoś do tej pory nie mam szczęścia do regenerowanych tajli i po ostatnim razie stwierdzilem ze nie kupuje już takich

Sprawdzę jutro i dam info. Tutaj to idzie do fabryki do niemiec i tam regerują także myślę że jest jak nowy. Tyle że cąły odlem zostaje a wymieniają elektronikę :wink:

Wladi ja bym wolał Federala :kox: