Opublikowano 31 Marca 201511 l Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?Przekaźnik od wycieraczek jest nad MCE.Na początek radziłbym podpiąć kompa
Opublikowano 31 Marca 201511 l Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?Przekaźnik od wycieraczek jest nad MCE.Na początek radziłbym podpiąć kompa Na kompie nic nie pokazuje. Jutro sprawdze co jest nad mce. A manetke od wycieraczek można jakoś rozebrać sprawdzić?
Opublikowano 31 Marca 201511 l Szukam dokładki na dwa wydechy do sedana jak ktos cos to pw;) pzdrMam zwykła.
Opublikowano 31 Marca 201511 l Niech ktoś pomoże. Dzisiaj ulewa/słońce a moje wycieraczki w b6 nie chcą przestać chodzić. Gdzie jest jakiś przekaźnik od wycieraczek? Ew. co posprawdzać?Przekaźnik od wycieraczek jest nad MCE.Na początek radziłbym podpiąć kompa Na kompie nic nie pokazuje. Jutro sprawdze co jest nad mce.A manetke od wycieraczek można jakoś rozebrać sprawdzić? Tam raczej nic sie nie zepsuło,w miejscu nr 3 będzie przekaźnik od klaksonu obok jest od wycieraczek .
Opublikowano 31 Marca 201511 l Myślę ostatnio nad sprzedażą mojego recaro. Fotele, kanapa, boczki , fotele z pamięcią. Podgrzewane , ładny stan. Cena 3500 pln. Był by ktoś zainteresowany ? Edytowane 31 Marca 201511 l przez jozek726
Opublikowano 31 Marca 201511 l Dobra cena jozek Ale właśnie dzisiaj zamówiłem za 2tys oleju Dzięki andzejku, na pół roku starczyB-) ;-)
Opublikowano 1 Kwietnia 201511 l Myślę ostatnio nad sprzedażą mojego recaro. Fotele, kanapa, boczki , fotele z pamięcią. Podgrzewane , ładny stan. Cena 3500 pln. Był by ktoś zainteresowany ? To jak nie Recaro to co? A może myślisz tylko o innej kolorystyce? Tak w ogóle to Edytowane 1 Kwietnia 201511 l przez Animal0911
Opublikowano 1 Kwietnia 201511 l Myślę ostatnio nad sprzedażą mojego recaro. Fotele, kanapa, boczki , fotele z pamięcią. Podgrzewane , ładny stan. Cena 3500 pln. Był by ktoś zainteresowany ? To jak nie Recaro to co? A może myślisz tylko o innej kolorystyce? Tak w ogóle to RS4 jeszcze jest, tak strzelam Edytowane 1 Kwietnia 201511 l przez staniek
Opublikowano 1 Kwietnia 201511 l Też mi to przeszło przez myśl ale lepiej niech Józek uchyli rąbka tajemnicy