Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

od dawna jeździ o żeby było śmieszniej to fajna laska tym śmiga

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemka po banicji :grin: ej jest tu jakiś bieniek co ma mordę jak pieniek bo słyszałem, że fajnie gościu sprząta to może by mi chatę ogarnął przed świętami :decayed: już wiecie dla kogo wymyśliłem nową kategorię vipa ...nie bieniek :naughty:

Edytowane przez Rafi78

Opublikowano

od dawna jeździ o żeby było śmieszniej to fajna laska tym śmiga

o proszę, ja widziałem faceta w Fordonie w zeszły piątek (może wziął od laski). auto robiło niesamowite wrażenie :kox: niestety nie zwróciłem uwagi na blachy

Edytowane przez jedrekx

Opublikowano
:siema: ryje
Opublikowano

:siema:

Wladi dostał bana? :grin:

Opublikowano

i co Cie bawi?

Opublikowano

weźta się chłopy jakoś dogadajcie, albo ustawcie i dajcie po ryju i skończcie się tak spinać, bo to do niczego dobrego nie prowadzi :hi:

Opublikowano

i co Cie bawi?

Nic nic... Po prostu jeden dzień nie zaglądałem na forum a tu Wladi zbanowany więc się zastanawiam czym sobie tak zasłużył ;)

Opublikowano

i co Cie bawi?

Nic nic... Po prostu jeden dzień nie zaglądałem na forum a tu Wladi zbanowany więc się zastanawiam czym sobie tak zasłużył ;)

ponoć w BT sobie zasłużył...ale nikt tego nie widział poza ZK

Opublikowano

Sprzeciwił się dyktaturze ...

Opublikowano

Siema rezacze

trzymaj się stary... :cry: na łączach :hi:

Opublikowano

Załoga mam propozycje by na 1 stronie zrobic porzadek tj zmodyfikowac/poprawic sposob wyswietlania sie listy z członkami B6D. A mianowicie przegladajac za pomoca Tapatalk wciskajac spojler wyswietla sie jedynie lista zdjec . Nacisniecie zdjecia niczym nie skutkuje procz wyswietlenia obrazka. Proponuje pod kazdym zdjeciem z fura podpisac nickiem wlasciciela i pod nick podpiac link do profilu z jego autem. Byloby bardziej czytelne latwiejsze w obsludze

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

Siema Lukasz żeś zamieszał z tym żywotem po opuszczeniu Mazur. Ale kotwica poszła w dół wiec teraz powoli pomajstruj nad potomkiem ;)

Opublikowano

Siema Lukasz żeś zamieszał z tym żywotem po opuszczeniu Mazur. Ale kotwica poszła w dół wiec teraz powoli pomajstruj nad potomkiem ;)

Nawet nie wiesz jak żałuję, hmm, moja chce dopiero po ślubie, chyba że coś prędzej się uda :grin: Chcę odwiedzić Mazury w tym roku i się spotkać, pogadać, wypić cuś, zobaczyć Twojego potomka :wink: Ważne że Ty sobie ułożyłeś po swojemu...

W Ełku sobie mieszkanie urządziłeś?

Opublikowano

Taaa Ełk nieopodal wieży ciśnień na psoedlu Tuwima"dość blisko" jeziora ;)

Opublikowano

Hmm, nie kojarzę tej wieży ciśnień, na pewno gdy będę się wybierał to się zdzwonimy :wink:

To jest niedaleko tego dużego ronda na początku Ełku?

Edytowane przez ?ukaszA4

Opublikowano

Załoga mam propozycje by na 1 stronie zrobic porzadek tj zmodyfikowac/poprawic sposob wyswietlania sie listy z członkami B6D. A mianowicie przegladajac za pomoca Tapatalk wciskajac spojler wyswietla sie jedynie lista zdjec . Nacisniecie zdjecia niczym nie skutkuje procz wyswietlenia obrazka. Proponuje pod kazdym zdjeciem z fura podpisac nickiem wlasciciela i pod nick podpiac link do profilu z jego autem. Byloby bardziej czytelne latwiejsze w obsludze

walczyłem żeby hulało to na kompue i tam hula. z tapatalkiem nic nie zrobię. były kiedyś nicki i był tylko bajzel pod tymi zdjęciami. jest dobrze jak jest.
Opublikowano

a517b40baed94b89f9a4803885867229.jpg

macie chłopy nie wiem po co na forum o to pytać wystarczy drzwi otworzyć

naciepane z GT-I9195

Byłbym gotów przysiąc, że u mnie jest 2,3 :blink: Zrobię zdjęcie i wkleję wieczorem

Bez przesady. Standardowe ciśnienie dla 235/45/17 przy dwóch osobach to przecież 2.3.

Przy 3 osobach i bez większego ładunku - a jednocześnie niższym profilu opony,nie pompowałbym więcej niż 2.4, max 2.5. Zależy jeszcze , jak ciężkie te osoby.

Ja przy dwóch osobach i bez ładunku jeżdżę zazwyczaj przy 2.4. i to po mieście ze zwalonymi krawężniaki i koszmarnymi torami tramwajowymi.

True. 2.6 to już beton na cienkiej gumie :kwasny:
Co Ty swirujesz! Ja mam 225/40 r18 i wiatru 2.6 i jest zaje***** ;-) kiedyś jeździłem na 3.0 ale trochę twardo było...

Kolego 225 a 235 to jest zasadnicza różnica. Ja w eSie B5 przy szerokości 225/40/18 też nie schodziłem poniżej 2,5 - 2,6.

Opublikowano

Suli uwielbiam Twój szlafrok :kox::giveheart: