Artur82 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 no to ja obstawima u siebie poduszke ta z czujnikiem...a powiedzcie mi tylko czy je nalezy wymieniac parami??
jozek726 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No masz szczęście jak masz jakieś wątpliwości co do mojej usługi napisz do........................."Przyjaciółki":polew::polew:---------- Post dopisany at 21:42 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- Mała próbka z wczorajszej sesji:naughty: http://img819.imageshack.us/img819/6451/audia49.jpg władi za***ista fota co prawda wlepa jeszcze lepsza
wladi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Mała próbka z wczorajszej sesji:naughty:http://img819.imageshack.us/img819/6451/audia49.jpg władi za***ista fota co prawda wlepa jeszcze lepsza Dzięki józek i wlepa mi się też podoba wiadomo od kogo:naughty:
jozek726 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 wiadomo, możesz coś wysłać do kalendarza, mój głos masz
wladi Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 wiadomo, możesz coś wysłać do kalendarza, mój głos masz Dzięks już poszło ale będziecie się smiali bo zdjęcie bekowe:decayed:
Fr0styyy. Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 We wszystkich B6 poduszka silnika (lewa/prawa) ma czujnik? U mnie wylana jest poduszka a błędu nie pokazuje
sikszak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 poduszka nawet wylana nie pokaże błędu. 1,9 tdi mają jedną poduszke z czujnikiem a 2,5 tdi z tego co wiem to maja dwie poduszki z takim czujnikiem
Fr0styyy. Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To do czego te czujniki są? A i wymieniać parami, czy jedna? Bo wiem, że są 3
sikszak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ten czujnik to taki zawór który otwiera sie i zamyka powodując że olej będący w poduszce swobodnie przepływa i poduszka jest miększa albo twardsza w zależności od tego czy zawór jest otwarty czy zamknięty. w 1,9 są dwie poduszki silnika jedna poduszka skrzyni i jedna taka guma która zamontowana jest do pasa przedniego. Można wymieniać pojedynczo w zależności która jest uszkodzona
Fr0styyy. Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 No u mnie ta guma przy pasie przednim sparciała jest już i jedna poduszka od dołu jest zalana takim czerwonawym olejem, czyli wylana jo? Dużo problemu/roboty z wymianą tego jest? Trzeba podwieszać silnik, czy da radę jak podniosę silnik od dołu
P-U-M-A Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Pamiętaj że Poduszki kupuje się tylko w ASO bo jakość zamienników pozostawia wiele do życzenia
sikszak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 jak wypłynał olej to na bank nie spełnia ta poduszka swoich własciwości. i Tak Jak pisze P-U-M-A poduszki najlepiej w ASO. z tym czujnikiem/zaworkiem nie kupisz w zamienniku, chyba że bez tego czujnika. Twój wybór. Ceny w ASO kosmiczne jak za takie poduszki. Ta z czujnikiem około 450 zł z tego co pamiętam
jozek726 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a mi dziś powiedzieli ze muszę wymienić jakąś złączkę elastyczną przy tłumiku, wie ktoś o co z tym chodzi ? Nie mieli na miejscu i szukają mi takie coś
Fr0styyy. Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 jak wypłynał olej to na bank nie spełnia ta poduszka swoich własciwości. i Tak Jak pisze P-U-M-A poduszki najlepiej w ASO. z tym czujnikiem/zaworkiem nie kupisz w zamienniku, chyba że bez tego czujnika. Twój wybór. Ceny w ASO kosmiczne jak za takie poduszki. Ta z czujnikiem około 450 zł z tego co pamiętam Lewa od prawej się czymś różni? Do 1.8T AVJ masz numerek może I do tej środkowej też by się przydał. I btw. ta wtyczka od poduszki widoczna jest? Bo u mnie nie widziałem żadnej wtyczki jak oglądałem tą poduszkę chyba, że w niewłaściwe miejsce patrzyłem.
sikszak Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 może 1,8 T jako benzyna nie maja tego czujnika, Wiem że TDI mają
PIXI Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a mi dziś powiedzieli ze muszę wymienić jakąś złączkę elastyczną przy tłumiku, wie ktoś o co z tym chodzi ? Nie mieli na miejscu i szukają mi takie coś Józek 726 to tak zwany "tłumik drgań", "złącze elastyczne" jest to za turbiną , a przed katalizatorem .
miszka Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 a mi dziś powiedzieli ze muszę wymienić jakąś złączkę elastyczną przy tłumiku, wie ktoś o co z tym chodzi ? Nie mieli na miejscu i szukają mi takie coś na pewno chodzi o plecionkę
PIXI Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/1-9-194/b6-avf-poduszka-silnika-gum-elektryczna-str-3-nowe-pytanie-83749/ Rezacze zerknijcie tu , może coś pomoże ---------- Post dopisany at 00:33 ---------- Poprzedni post napisany at 00:31 ---------- Artur - Pawlo 2004 pisał w temacie ,że zmienił poduszkę na jakiś zamiennik i nie był zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi