jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 jak mi się coś trafi to dam Ci znać, co kombinujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ja trzezwy jak nigdy ...dopiero 0,5 litra rozlalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 A co mam kombinować...już mam wszystkie graty teraz trzeba to poskładać do kupy i w sumie lepiej chyba wyjdzie jak kupie progi w kolorze niż miałbym malować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ale nudzicie:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 A co mam kombinować...już mam wszystkie graty teraz trzeba to poskładać do kupy i w sumie lepiej chyba wyjdzie jak kupie progi w kolorze niż miałbym malować tylko trzeba dostać igiełki w Twoim kolorze będę czujny i czekam aż poskładasz do kupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 A co mam kombinować...już mam wszystkie graty teraz trzeba to poskładać do kupy i w sumie lepiej chyba wyjdzie jak kupie progi w kolorze niż miałbym malować tylko trzeba dostać igiełki w Twoim kolorze będę czujny i czekam aż poskładasz do kupy No wiesz ja popeliny raczej nie wrzucę na auto:whistling: więc badziewia nie pokazuj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcrack27 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 :doh: w Swieta dajcie se chociaz luzu:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ja trzezwy jak nigdy ...dopiero 0,5 litra rozlalem Artek polewaj bo się ściemnia:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 A co mam kombinować...już mam wszystkie graty teraz trzeba to poskładać do kupy i w sumie lepiej chyba wyjdzie jak kupie progi w kolorze niż miałbym malować tylko trzeba dostać igiełki w Twoim kolorze będę czujny i czekam aż poskładasz do kupy No wiesz ja popeliny raczej nie wrzucę na auto:whistling: więc badziewia nie pokazuj:decayed: spoko luz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Trzeba iść w piórnik bo się nic nie dzieje:wink: nara pijaki:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 żyj tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ryje pijemy ?? Dońka bimberos dynke zmechacił Sam tego nie przepije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Ryje pijemy ?? Dońka bimberos dynke zmechacił Sam tego nie przepije nie miałem okazji posmakować a szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 ja trzezwy jak nigdy ...dopiero 0,5 litra rozlalem Artek polewaj bo się ściemnia:grin: 0,7 jacka juz pekło ale musze ograniczac pepsi bo mam beben jak beczka ---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:47 ---------- Ryje pijemy ?? Dońka bimberos dynke zmechacił Sam tego nie przepije ja bym sie bimbru napił ale nie posiadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 CZa se bylo zamowic Jakbys z Donkiem dobrze zyl to by bylo inaczej :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 CZa se bylo zamowic Jakbys z Donkiem dobrze zyl to by bylo inaczej :polew: hehe, że niby co...że Ćwiara ćwiartuje... itd :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Sityryfyry Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino87 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Siemka. Tak ze tego ;D Sent from my телефон Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 ja trzezwy jak nigdy ...dopiero 0,5 litra rozlalem Artek polewaj bo się ściemnia:grin: 0,7 jacka juz pekło ale musze ograniczac pepsi bo mam beben jak beczka ---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:47 ---------- Ryje pijemy ?? Dońka bimberos dynke zmechacił Sam tego nie przepije ja bym sie bimbru napił ale nie posiadam jak Ci bęben wyjebało to musisz koniecznie calgon zapodać także tego, juzd ajfołn waj topatok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi