Opublikowano 23 Października 201015 l B6 DIVISION to grupa miłośników Audi A4 B6, każdy w naszym klubie który posiada B6 może należeć do tej grupy, a jeśli uważasz że twój samochód zasługuje na szczególne wyróżnienie wyślij do nas zgłoszenie. Aby twój samochód był na liście wyróżnionych projektów musi spełniać odpowiednie warunki : - AUDI A4 (S4) B6, które nie jest serią (różnice mają być widoczne zarówno we wnętrzu jak i na zewnątrz) - posiadanie tematu w Dziale Moja A4 - Audi A4 B6 - dokładny opis wyposażenia autka z modyfikacjami i fotkami - plany modów - ogólna aprobata komisji B6 DIVISION - wysłanie zgłoszenia na adres [email protected], ze zdjęciami auta (które ma być w miniaturce w rozmiarze 200x134), linkiem do tematu oraz nick z forum w temacie! Facebook WWW.FACEBOOK.COM Смотрите публикации, фото и другие материалы на Facebook.
Opublikowano 23 Października 201015 l - witam Pana samozwańczego prezesa - ja jestem za - to ja skarbnikiem? :gwizdanie:
Opublikowano 23 Października 201015 l Autor Buba wal sie i wynocha do siebie Noo to widze ze sie chyba przyjmie Znajde chwile skopiuje od Ive pierwszy watek tylko pozmieniam co trzeba na b6 zeby plagiatu nie bylo I jakiegos zielonego o podwieszenie by trzeba poprosic
Opublikowano 23 Października 201015 l to co? - zarządze jakąś pierwszą składkę na wejście- tak żeby utrzymać biuro prezesa..
Opublikowano 23 Października 201015 l Nosb najpierw pokaż to B6 bo nie wiadomo czy warto gadać z samozwańcem
Opublikowano 23 Października 201015 l Autor haha Na razie to chociaz furer umyje bo o klepaniu nie mysle poki co Kij ze skladka trzeba wymyslic nazwe podklubu Zeby nie gapic chamsko Jakies przeblyski ? Cineksik no wiesz co ? Watpisz we mnie ? Na start nieglupio wyposazona wiec juz cos a reszta spokojnie Zreszta prezesz to prezes i nie musi miec super bo mial pomysl
Opublikowano 23 Października 201015 l Autor Nazwa pasuje ... Lagodna acz stanowcza... No sprztam sprzatam WLasnie upchalem pionka i wzmak na szafe Kto rzuci linkiem do przerobki 1 na 2 din ? Nie chce ktos wzmaka i suba do bose ? Mozliwe ze i glosniko Tylko to za jakis czas [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 10:31_________________________________________________Zaleczeq ten twoj avatar jest hmmm.... hipnotyzujacy
Opublikowano 23 Października 201015 l Autor Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce
Opublikowano 23 Października 201015 l Zaleczeq ten twoj avatar jest hmmm.... hipnotyzujacy wiem i musze pilnowac bo panowie moderatorzy mi go usuwaja ale sie nie daje Nosb a co bedziesz rezał Bi turbo
Opublikowano 23 Października 201015 l Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce - to może ja podam nr konta... :polew:
Opublikowano 23 Października 201015 l Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce - to może ja podam nr konta... :polew: Swoj czy Nosba znasz na pamiec :polew:
Opublikowano 23 Października 201015 l - a to nie ten sam numer??? :gwizdanie: - no przecież ktoś musi prowadzić finanse - nie będziemy przecież obarczać prezesa takimi przyziemnymi sprawami jak kasa - wizjonerzy nie mają do tego głowy... :>[br]Dopisany: 23 Październik 2010, 10:42_________________________________________________ Dobra to jako prezesz co miesiac rzadam od podklubowiczow wplat po 5 zl od lebka na mody w mojej furce ...+ VAT... - jak widzicie ktoś musi się zając finansami
Opublikowano 23 Października 201015 l dobrze ze Poziek nie ma juz B6 bo on jest ksiegowym to bysmy mu wpałcili i ujjj tyle tych pieniedzy bysmy widzieli
Opublikowano 23 Października 201015 l Autor Rejony ogarniete wstepnie Bitwa trwa Bi turbo to na pewno... I to neidlugo... Tylko ze to 2,7 troche przymalo
Opublikowano 23 Października 201015 l Stolkien , wywal to logo klubu i zmień czcionke na jakąś wojskową to będzie fajniej