Fr0styyy. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie to normalne, że tylne drzwi dziwnie odstają? Wina uszczelek? Wygląda to jakby były dupnie spasowane.. W sumie to w kilku B6 widziałem właśnie tak, u mnie tak mam też a w niektórych normalnie równo jest, a u siebie sprawdzałem miernikiem lakieru i w normie mi się wydaje, że jest
miszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie to normalne, że tylne drzwi dziwnie odstają? Wina uszczelek? Wygląda to jakby były dupnie spasowane.. W sumie to w kilku B6 widziałem właśnie tak, u mnie tak mam też a w niektórych normalnie równo jest, a u siebie sprawdzałem miernikiem lakieru i w normie mi się wydaje, że jest Ja tak mam z tylnymi prawymi drzwiami i też się zastanawiałem czy czasami nie było coś grzebane z lewej strony wszystko jest równo ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- W górnej części drzwi czuć jak się przejedzie ręka ,że nie są tak jak by równo spasowane z karoserią
Marcino87 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 kurna spadłem na nowicjusza chyba podpadłem
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 kurna spadłem na nowicjusza chyba podpadłem Uuuu Marcin co jest grane:whistling:
Fr0styyy. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Panowie to normalne, że tylne drzwi dziwnie odstają? Wina uszczelek? Wygląda to jakby były dupnie spasowane.. W sumie to w kilku B6 widziałem właśnie tak, u mnie tak mam też a w niektórych normalnie równo jest, a u siebie sprawdzałem miernikiem lakieru i w normie mi się wydaje, że jest Ja tak mam z tylnymi prawymi drzwiami i też się zastanawiałem czy czasami nie było coś grzebane z lewej strony wszystko jest równo ---------- Post dopisany at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- W górnej części drzwi czuć jak się przejedzie ręka ,że nie są tak jak by równo spasowane z karoserią No dokładnie tak jak piszesz mikaszi, jakby drzwi odstawały od karoserii. Zauważyłem tez, że w Avantcie albo nie ma tego problemu, ale rzadkość Wydaje się być perfekcyjnie. U mnie właśnie po prawej chyba dobrze jest a z lewej jakoś odstają, jutro fotki dam.
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Chyba że całe drzwi były wymieniane:eusathink:
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tymi rangami to coś się mocno pokiełbasiło dziś wogóle forum lekko fiksuje
miszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tymi rangami to coś się mocno pokiełbasiło dziś wogóle forum lekko fiksuje Chyba ktoś tu o kimś zapomniał
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ten avant to chyba kolego Winczako, jeszcze przed zakupem
Fr0styyy. Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tymi rangami to coś się mocno pokiełbasiło dziś wogóle forum lekko fiksuje Właśnie, dlaczego na zielono nie jestem
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tymi rangami to coś się mocno pokiełbasiło dziś wogóle forum lekko fiksuje Chyba ktoś tu o kimś zapomniał nikt o nikim nie zapomniał poprostu brak czasu ale temat jest już załatwiony i !!POWITAJMY MIKASZI w B6D!!
miszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 nikt o nikim nie zapomniał poprostu brak czasu ale temat jest już załatwiony i !!POWITAJMY MIKASZI w B6D!! Oj tam oj tam
Wandej Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tymi rangami to coś się mocno pokiełbasiło dziś wogóle forum lekko fiksuje Chyba ktoś tu o kimś zapomniał nikt o nikim nie zapomniał poprostu brak czasu ale temat jest już załatwiony i !!POWITAJMY MIKASZI w B6D!! Artur przyjmujemy fury z kierą po prawej?
Artur82 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 z tymi rangami to coś się mocno pokiełbasiło dziś wogóle forum lekko fiksuje Chyba ktoś tu o kimś zapomniał nikt o nikim nie zapomniał poprostu brak czasu ale temat jest już załatwiony i !!POWITAJMY MIKASZI w B6D!! Artur przyjmujemy fury z kierą po prawej? hehe w drodze wyjątku ale Mikaszi musiał złożyć pisemne oświadczenie, że kolejnym modem będzie przeniesieni kiery ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- wyczuwam rasizm zaraz tam rasizm... ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- DOMIMIK (Domin79) założyłeś już TV w wersji cyfrowej??
Wandej Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- wyczuwam rasizm zaraz tam rasizm... ---------- Post dopisany at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- DOMIMIK (Domin79) założyłeś już TV w wersji cyfrowej?? Tak zaraz rasizm jak tylko pytałem:decayed:
miszka Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade
Wandej Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag:
wladi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi