wladi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wrc jaki moduł ? możesz coś bliżej Moduł od zdalnego zegarka:naughty:
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Panowie czemu znikne mi ta antenka koło zerarów w liczniku ? byłeś niegrzeczny i dlatego:grin: ustaw zegar ręcznie na 2:58 zamknij auto i za pare minut podejdz i zobacz czy jest, czasem tak ma że gubi zasięg:wink: zrobiłem tak jak mówiłeś i nic, dodatkowo wziąłem wyciągnąłem i włożyłem kabel z navi i dalej nic weż jeszcze zrestartuj zegarki , wyciągnij bezpiecznik nr.15 i powtórz procedure z ustawieniem na 2:59:wink: tu masz cały temacik włącznie z tym jak sprawdzić czy moduł sie nie wysrał http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-zegar-radiowy-aucie-990/
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Panowie czemu znikne mi ta antenka koło zerarów w liczniku ? byłeś niegrzeczny i dlatego:grin: ustaw zegar ręcznie na 2:58 zamknij auto i za pare minut podejdz i zobacz czy jest, czasem tak ma że gubi zasięg:wink: zrobiłem tak jak mówiłeś i nic, dodatkowo wziąłem wyciągnąłem i włożyłem kabel z navi i dalej nic weż jeszcze zrestartuj zegarki , wyciągnij bezpiecznik nr.15 i powtórz procedure z ustawieniem na 2:59:wink: tu masz cały temacik włącznie z tym jak sprawdzić czy moduł sie nie wysrał http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-zegar-radiowy-aucie-990/ domin dzieki za info, zrobiłem z tym bezpiecznikiem i zaraz ide zobaczyć czy jest ok
wladi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Czasem licznik potrzebuje chwile dłużej pomóżdżyć i dopiero po jakimś czasie się przestawia:whistling:
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 zobaczymy, zjem kolację i pójdę zerknąć, potem poczytam co to za modul ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- domin a ten bezpiecznik tylko wyciągnąć i włożyć ? Czy na dłużej wyciągnąć ?
wladi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 zobaczymy, zjem kolację i pójdę zerknąć, potem poczytam co to za modul ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- domin a ten bezpiecznik tylko wyciągnąć i włożyć ? Czy na dłużej wyciągnąć ? Ja u siebie wyciągałem i nic to nie dało...poprostu czasem tak jest że nie chce załapać
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 na chwile zrestartują sie zegarki po włożeniu i tyle:wink:
wladi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Musisz podjechać do Domina u niego za domem od razu złapie:decayed:
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 zobaczymy, zjem kolację i pójdę zerknąć, potem poczytam co to za modul ---------- Post dopisany at 20:31 ---------- Poprzedni post napisany at 20:23 ---------- domin a ten bezpiecznik tylko wyciągnąć i włożyć ? Czy na dłużej wyciągnąć ? Ja u siebie wyciągałem i nic to nie dało...poprostu czasem tak jest że nie chce załapać pamiętasz u mnie w jednym miejscu odrazu łapie:naughty:
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wcześniej było wszystko ok pewnego razu zniknęło a możliwe żeby to się samo przestawiło na manual bez grzebania przy tym? raczej nie co ?
tymonA4 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 nie ma ktoś na sprzedaż części od tylnego oparcia
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 nie ma ktoś na sprzedaż części od tylnego oparcia kanapa i fotele do audi a4 b6,b7 (2950227881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. masz tu całe oparcie za psią kase
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wcześniej było wszystko ok pewnego razu zniknęło a możliwe żeby to się samo przestawiło na manual bez grzebania przy tym? raczej nie co ? wątpie , no chyba że licznik zmieniałeś
Wandej Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Józek jak to nie pomoże to trzeba będzie do Frankfurtu jechać
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Józek jak to nie pomoże to trzeba będzie do Frankfurtu jechać bliżej ma do mnie:grin:
AndyN Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wcześniej było wszystko ok pewnego razu zniknęło a możliwe żeby to się samo przestawiło na manual bez grzebania przy tym? raczej nie co ? Wejdź se tu i poczytaj: http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-zegar-radiowy-aucie-990/ masz tam wszystko. ------ Jakieś foty z d*pami byście zarzucili. Dawno nie było :naughty:
jozek726 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wcześniej było wszystko ok pewnego razu zniknęło a możliwe żeby to się samo przestawiło na manual bez grzebania przy tym? raczej nie co ? wątpie , no chyba że licznik zmieniałeś nie licznik był taki jak jest
domin79 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 wcześniej było wszystko ok pewnego razu zniknęło a możliwe żeby to się samo przestawiło na manual bez grzebania przy tym? raczej nie co ? wątpie , no chyba że licznik zmieniałeś dla pewności zajrzyj jescze Adres 17 - Instruments 10 - Adaptacja --> kanał 19 xxxx?: Remote Clock 0 - Remote Clock not active 1 - Remote Clock active ostatni bit na 1 ma być
wladi Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Jakieś foty z d*pami byście zarzucili. Dawno nie było :naughty:Jak wejdziesz na odpowiedni wątek to zobaczysz że d*p aż nad to ostatnio:polew:
Rekomendowane odpowiedzi