adadur Opublikowano 2 Października 2007 Opublikowano 2 Października 2007 A było porównanie z tym: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,16358.0.html
Maniusiek28 Opublikowano 5 Października 2007 Autor Opublikowano 5 Października 2007 ogladnołem filmik poszedłem do auta i zauwazyłem że u mnie sztanga turbiny podnosi mniej niż na filmie ( tam podnosiła sie o około 2 cm, a umnie to tylko jakies 5mm i wraca do punkty wyjścia..........sprawdzałem to reka bez włanczania silnika....) czy to normalne.........po przekroczeniu 3500 tys obr odłancz mi turbo i przechodzi w stan awaryjny (strasznie mnie to wk)....w mojej wsi nie ma kto nawet zrobić logów....myślę że to turbo lub N75 (mógłbym wymienić , ale nie mam pewnosci i nie chce sie wpedzać w zbędne koszta).....co o tym myslicie??? prosze o pomoc
MoKrY Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 wydaje mi se że warto samemu spróbować.... nie jest to aż tak straszne
andrzej710127 Opublikowano 5 Października 2007 Opublikowano 5 Października 2007 myślę że Markusach albo w Sztumie.nie znam dokładnego adresu .
Maniusiek28 Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 sprawdzę te markusy.....kilku mechaniorów tez polecało mi to miejsce....dzieki
marcys Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 obejrzałem filmik BASKECIORA i od razu poleciałem do auta zobaczyć czy sztanga wykonuje jakieś ruchy, i stwierdzam ze smutkiem że ani w dół ani w góre,patrzyłe na odpalonym silniku.i co teraz trzeba by było zrobić aby zaczeła się ruszać.pozdr.
adadur Opublikowano 8 Października 2007 Opublikowano 8 Października 2007 Maniusiek28 - mam VAGa jak zorganizujesz lapka to logi można porobić (nie jest to taka wioska jak się wydaje) co to Markus to faktycznie większośc mechaników z Elbląga tam daje turbo to robienia: http://www.turbo.cdi.pl/
Maniusiek28 Opublikowano 15 Października 2007 Autor Opublikowano 15 Października 2007 oki Adadur spróbuję zorganizować lapka zrobimy logi mam tel do ciebie więc jak będę coś wiedział konkretnie to zadzwonie....pozdrawiam ziomka
Rekomendowane odpowiedzi