luka_rm Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 panowie dzis rozmawialem z Rogalotti, jak ktos chetny na styczen/luty to pisac, zrobimy mala liste i na jakis dzien Witek wygospodaruje swoj czas dla klubu:)tylko piszcie czy styczen lub luty lepiej pasuje, to sie ustali konkretny termin
Armi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 panowie dzis rozmawialem z Rogalotti, jak ktos chetny na styczen/luty to pisac, zrobimy mala liste i na jakis dzien Witek wygospodaruje swoj czas dla klubu:)tylko piszcie czy styczen lub luty lepiej pasuje, to sie ustali konkretny termin Byłeś dziś u Rogala ?
lc Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Dla mnie bez znaczenia, dostosuje się do pozostałych luka_rm, a ustalałeś jakąś minimalną liczbę osób w grupie? Ceny tak jak w poprzednich grupowych? Ośka w serii ~ 900zł, Q~1000zł, tak?
Artak Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Ja również dopisuję sie na luty. Pozdrawiam.
luka_rm Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 panowie dzis rozmawialem z Rogalotti, jak ktos chetny na styczen/luty to pisac, zrobimy mala liste i na jakis dzien Witek wygospodaruje swoj czas dla klubu:)tylko piszcie czy styczen lub luty lepiej pasuje, to sie ustali konkretny termin Byłeś dziś u Rogala ? tak bylem,pytalem o styczen, mowi ze juz ful ale moze mu sie uda jakis dzien dla klubu poswiecic:) Dla mnie bez znaczenia, dostosuje się do pozostałych luka_rm, a ustalałeś jakąś minimalną liczbę osób w grupie? Ceny tak jak w poprzednich grupowych? Ośka w serii ~ 900zł, Q~1000zł, tak? liczby nie ustalalem, zabieg trwa ok 1,5-2 godz, wiec kilka aut w jeden dzien da sie zrobic, jak bedzie wiecej to pewnie jeszcze znajdzie sie jakis dzien:) tak cena bez zmian
puertoss Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 to ja na stówe sie pisze ustalaj tylko date
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 panowie dzis rozmawialem z Rogalotti, jak ktos chetny na styczen/luty to pisac, zrobimy mala liste i na jakis dzien Witek wygospodaruje swoj czas dla klubu:)tylko piszcie czy styczen lub luty lepiej pasuje, to sie ustali konkretny termin Byłeś dziś u Rogala ? tak bylem,pytalem o styczen, mowi ze juz ful ale moze mu sie uda jakis dzien dla klubu poswiecic:) Dla mnie bez znaczenia, dostosuje się do pozostałych luka_rm, a ustalałeś jakąś minimalną liczbę osób w grupie? Ceny tak jak w poprzednich grupowych? Ośka w serii ~ 900zł, Q~1000zł, tak? liczby nie ustalalem, zabieg trwa ok 1,5-2 godz, wiec kilka aut w jeden dzien da sie zrobic, jak bedzie wiecej to pewnie jeszcze znajdzie sie jakis dzien:) tak cena bez zmian To chyba się minęliśmy. Granatowy avant b6 z klubowymi ramkami?
puertoss Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Kto chetny na grupowego CHIP-ka na koniec listopada zapraszam do zapisow:) wszystko omowione z Rogalotti:) LISTA OTWARTA: boberek LUTY puertoss LUTY lc kazdy termin;) artak LUTY ten tytuł na lutowe zapisy to niekoniecznie
luka_rm Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 ten tytuł na lutowe zapisy to niekoniecznie faktycznie :polew:juz zmieniam:)[br]Dopisany: 30 Grudzień 2010, 21:26_________________________________________________ To chyba się minęliśmy. Granatowy avant b6 z klubowymi ramkami? z klubowymi ramkami ale czarny:) ja bylem 11:30-13:00, jak wtedy widziales to ja:)
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2010 Opublikowano 30 Grudnia 2010 Byłem umówiony na strojenie na 13 więc pewnie się w poczekalni minęliśmy. Z dziewczyną byłem
luka_rm Opublikowano 30 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2010 Byłem umówiony na strojenie na 13 więc pewnie się w poczekalni minęliśmy. Z dziewczyną byłem teraz kojarze! minelismy sie na gorze w drzwiach! kurde szkoda ze s nie poznalismy
Lardza Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja bym się z chęcią dopisał ale najchętniej w terminach maj/czerwiec. Najpierw muszę rozrząd zrobić dopiero potem będę planował wirusika. Skoro lista ciągnie się od października to może i do maja się przeciągnie
puertoss Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 prosiłbym o zdjecie mnie z listy.... pozmieniały sie u mnie terminy (test czegoś innego) i jednak musze dłużej odwlec z wirusem.
dajmler4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Opublikowano 6 Stycznia 2011 mam pytanie czy cena jest ta sama jak mam quattro??
luka_rm Opublikowano 6 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2011 mam pytanie czy cena jest ta sama jak mam quattro?? 1000zl
lc Opublikowano 10 Stycznia 2011 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Są jeszcze chętni na grupowy, bo coś słabo to idzie?
Rekomendowane odpowiedzi