Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Silver Avant - BBS CH by Audi, Grill RS4, Chip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieki Kowi :good: tez przyłożyłeś rękę do tego dając namiar na gościa sprzedającego kolektor ;)

:good: poco przepłacać jak można naprawde tanio kupić :decayed:

Też chyba nabęde te tarcze boshowskie, numerki skopiowałem :notworthy: ale dopiero na wiosne bo na letnich musiałbym jeżdzić :tongue4:

Z tą chłodniczka mozesz opisać jakis manual wrazie czego jak bedziesz zmieniał, noi jakis teścik przed i po czy jest znaczna róznica, chociaż w tych AJMach to i tak wydajne są w porównaniu do mojego parcha :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

Z tą chłodniczka mozesz opisać jakis manual wrazie czego jak bedziesz zmieniał, noi jakis teścik przed i po czy jest znaczna róznica, chociaż w tych AJMach to i tak wydajne są w porównaniu do mojego parcha :wallbash:

Postaram się żeby odpowiednie fotki i opis się pojawił odnośnie montażu chłodniczki. Natomiast na pewno nie będę w stanie zrobić testu bo nie mam wskaźnika temperatury oleju w zegarach :( btw. AVG/AJM mają taką samą chłodniczkę oleju, tylko 1Z i AHU mają mniejsza (a przynajmniej tak mi się wydaje ;) )

Opublikowano

no , mądre zmiany kolego :good:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Zbliża się mały update wnętrza miejsce materiałowych naleśników zajmą skórzane półkubełki w pełnej elektryce i z podgrzewaniem tyłka. Panel klimatyzacji i wiązki skompletowane, został zakup brakujących boczków tylnej kanapy i obicie ich skórą pod kolor i ewentualne doprowadzenie do ładu fotela kierowcy.

Małe porównanie po wyczyszczeniu fotela pasażera i brudnego fotela kierowcy:

P1020288.jpg

A tu po wyczyszczeniu obu foteli

P1020315_1.jpg

Montaż zaraz po nowym roku :kox:[br]Dopisany: 28 Grudzień 2010, 10:36_________________________________________________Fotele siedzą w aucie jutro wrzucę zdjęcia z rezania a jak znajde chwilę czasu w ciągu dnia będą zdjęcia z wnętrza :) Ciekawostka to to że wcześniej siedziały w S4 Nikolasa ;)

Następny mod w kolejce ... lusterko prawe od anglika :D

Opublikowano

Muszę zobaczyć i zasiąść osobiście ;-)

Opublikowano
  • Autor

Jesteśpierwszy na liście :D[br]Dopisany: 12 Styczeń 2011, 23:10_________________________________________________Trochę zdjęć z rezania i efekt prawie finalny bo brakował zagłówków tylnych. Roboty od groma żeby zrobić to porządnie. 

Wszystkie prace wykonane przez Mobil-tech

DSC05342.jpgDSC05346.jpgDSC05350.jpgDSC05354.jpg

DSC05355.jpgDSC05357.jpgDSC05358.jpgDSC05380.jpg

W sobotę montaż dużego prawego lusterka z anglika ... w końcu auto będzie wyglądać symetrycznie :wallbash:

Edytowane przez pete007

Opublikowano

:kox:

Jak będziesz montował 2DIN to mam część potrzebnych elementów w drewnie potrzebnych do przekładki ;-)

Opublikowano
  • Autor

2 DIN nie ma narazie w planach ... ale tylko krowa nie zmienia zdania :evil:

Opublikowano

to będę dla Ciebie trzymał bo sam tych rzeczy szukałem około roku ;-)

Opublikowano

bardzo ładna :kox:

tylko nie ten kolor skórki :wink4: ale jak najbardziej pozytywnie :cool1:

Opublikowano
  • Autor

hehe kolor jest wlasnie ciekawy ;) na zdjeciach wychodzi jasny a w rzeczywistosci jest sporo ciemniejszy, wszystko zalezy od oswietlenia, za to pelna elektryka z ledzwiami i podgrzewaniem robi robote :kox:

Opublikowano

Fajnie się prezentuje :good:(wnętrze), kolor jak dla mnie ok. Sąsiad ma czarne kubełki i to dopiero wygląda.

Opublikowano
  • Autor

Wszyscy mówią że czarny jest najlepszy ;) ale ta jasna skóra ma swój urok, ani za jasna ani za ciemna :>[br]Dopisany: 14 Styczeń 2011, 13:43_________________________________________________Mały update zdjęć w pierwszym poście

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Jasna skórka jest fajna ale jak wszystko jest jasne ;-) Tak czy inaczej zmiany na plus ;-)

Opublikowano
  • Autor

hehe przesadzasz ;) teraz jeszcze do komfortowego poruszania brakuje gwintu SuperSporta ;)

Opublikowano

i RH Turbo ;-)

Opublikowano

I jak kolego z tym fotelem przód działał wkońcu czy nie?

Opublikowano
  • Autor

Fotel dziala 100%, jedynie faktycznie ma pekniete jedno z mocowan do szyny w aucie, ale nie ma z tym problemow da sie jezdzic a jak bede mial czas to podspawam to :) dzieki ze pytasz :good:[br]Dopisany: 15 Luty 2011, 11:14_________________________________________________

i RH Turbo ;-)

Raczej BBS Motorsport

Opublikowano

to już kto co woli hehe ;-)

Opublikowano
  • Autor

to już kto co woli hehe ;-)

Zobaczy się co uda siękupic za rozsądne pieniądze ;)

Nowe graty zamówione :D

SU81AU02.jpg?w=407&h=308