johnybravo Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 witam wszystkich. mam pytanko do was czy warto brać te felgi są to felgi 17/225 chyba 45 firmy AZEV .Sam osobiście nie znam tej firmy , co mozecie mi poradzic? dzieki za wszystkie rady. :th: By johnybravo21a4 By johnybravo21a4 [br]Dopisany: 06 Październik 2007, 12:30 _________________________________________________ By johnybravo21a4
schiller Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 felunie normalne. nie sa brzydkie ale tez żadna rewelka. za 1000 z oponami bym wziął. to nie będzie az tak zal jak się pogna. bo taka możliwość jest bo firma pewnie jest jakaś lipna i ogólnie fele mięciutkie...
Gość Keżor Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 brzydale jak dla mnie ale felga znana http://www.hoermann-motorsport.de/index.php?link=artikel&artnr=HM%20K801730-Lybra&katid=170&spid=1 http://www.azev.de/programm/radfinder.php?typ=K i droga
Gość rob Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 azev dobra firma, tylko u nas mało znana :th: felgi takie sobie, za to cena kusząca
saintadamus Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 firma znana i dobra ale faktycznie stylistyka akurat tego kompletu delikatnie mówiąc nie powala
johnybravo Opublikowano 6 Października 2007 Autor Opublikowano 6 Października 2007 no popatrzyłem na alledrogo.pl ,jest felg tej firmy no rzeczywiście troche znana, gosciu chce za nie 1200 ale myśle że zjedzie jeszcze z tej ceny. a tu zapodaje zdjecie w porównaniu z 15 , jeszcze nie najgorzej sie to prezentuje , a gdybym na wiosne zapodał -35 to w ogóle nieżle by było . i jak wam to się widzi ??????????? pozdrawiam By johnybravo21a4 By johnybravo21a4
dawkol-d1 Opublikowano 6 Października 2007 Opublikowano 6 Października 2007 My mamy felgi tej firmy i do nowych i super ładnych nie należą, mi się one akurat <te co my mamy> podobają są takie piękne w swojej prostocie Felgi raczej dobre, u nas jeżdżą po naszych polskich drogach od 17 miesięcy i na wulkanizacji stwierdzili że jedna jest lekko zgięta ale żadnej tragedii nie ma. A wydaje mi się że mają te felgi już z 7 lat. Więc jakościowo dobre są.
Rekomendowane odpowiedzi