Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Zwykle zaniedbane dwa lata temu A4 b6 3,0 Q Aktualnie : STARY POST : Z czasem zaktualizuje pierwszy post Sam opis sporo mowi Szukalem B6 w Q , z jak najlepszym wyposazeniem i w stanie mozliwym do ogarniecia i za jak najlepsze pieniadze I trafila sie Auto jak widac z obitym pyskiem , dosc zaniedbane ale powolutku zaczalem likwidowac nieprawidlowosci Z wyposazenia bez rewelki ale bidy nie ma 4 ele , ksenon , bose , stolki w full elektryce , pamiec lusterek... Pozatym chyba standardzik Srodek usyfiony po poprzednim wlascicielu bedzie to jeszcze ogarniete wszystko Cena auta byla mocno niska a mnie nie bylo stac na nic lepszego a do stanu to sobie ja powoli doprowadze Auto przyprowadzone w zeszly piatek a po swietach silnik z niego zmienia wlasciciela a ja pakuje 2,7 T z mojego eks b5 Panel klimy strasznie zniszczony to chociaz byl pretekst zeby od razu kupic panel pod 2 din Dokupie kosz i bedzie pionek f900bt z b5 Drewno z racji tego ze mnie strasznie wnerwialo a mialem pod reka moja firmowa farbe z BeFunf poszlo w kolor jutro dorzuce moze jakas fotke jak to wyglada chociaz cala reszta jeszcza syf. Na deske i kiere przyjdzie jeszcze czas Generalnie mam na nie juz obrany plan i bede dzialal. Na pewno kierunek i mody nie kazdemu przypadna do gustu Ale nie muszą Takie na szybko : No i sciorany sciernym panel : Nowy : Dzieki czaki Nie ma sie czym chwalic ale skoro to taki dzial a a4 moja wiec... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Plany juz kazdy zna:) wiecej gadki o Aucie było wczesniej niz pojawiło sie Foto Brakuje gleby koza wielka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Jebac glebe zima idzie Wszystko w swoim czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Juz sie boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Czyli będzie kolejny projekt Daniel, nie mówię Ci ani nie proponuje w jakim iść kierunku bo ty dobrze wiesz co z tą audiolą zrobić i mam nadzieje że za jakiś czas wszystkim opadną kopary poprzez przeprowadzone w nim mody ( w tym swam na 2.7 Bit) :gwizdanie: Szkoda tylko że to nie czarny akryl a metalic ale ważne że gustowny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Gratuluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 czyli na pierwszy grubszy mod w aucie idzie motorownia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Brawo :oklaski: niezłe to się wszystko zapowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Sportowa kiera i gałka s-line znacznie odświeży wnętrze Drewno też mi się nie widzi Szkoda że sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nosb wyrezasz gotak ze bania mała az się boje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dibo Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 A już myślałem że będzie kolejna konkretna B6 na forum, a tu ma być body B7 IMHO B7 to najbrzydsze A4 jakie wyszło Jedynym ratunkiem dla Twojego planu B7 może być body właśnie RS4 w czarnym macie. Chociaż jednak mimo wszystko osobiście pozostałbym przy B6 które dla mnie jest najładniejsze ze wszystkich A4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Motorownia + skrzynia 6 mam nadzieje + front od razu rs4 b7 .. zderzak zaklepany , rozgladam sie za reszta Potem bede szukal d*py ( klap i zderzakow od groma na alle ) najgorzej z tylnimi cwiarami Panowie jak ktos ma spore znizki w aso i bylby chetny mi skolowac troche czesci ze znizka bede wdzieczny Kto mnie zna ten wie ze nie przelewa mi sie specjalnie ale auto to moj nalog BTW : dibo mi b6 sie wlasnie srednio podoba kupilem tylko dlatego ze nieduzym kosztem mam cos naprawde ladnego tzn po przerobce na rs4 b7 Wyglad kwesta gustu : mi sie podoba i tak bedzie PS : waski pisalem PW ... Sorka ale juz nie trzeba ustrzelilem spoko zderzaczke za fajna kase Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_9 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Kierunek zmian już znamy to powodzenia rezaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt23 Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Bardzo ładne wnętrze :)gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nosb, jezeli potrzebujesz jakies elementy hamulcowe i nie tylko to oddam Ci po kosztach na dobry poczatek. Fura super kozak. Powodzenia !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 No na razie seria aczkolwiek dobrze wyposażona ! Myślałem, że 1be było w standardzie z 3.0 Good luck! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Tam jest 1be bynajmniej wdg wlepki Dev dzieki aleee mam te porsche z B5 teraz na zime jest 312mm , tarcza jeszcze gruba wiec nie dotykam Fajnie ze mimo morodobicia sie poboba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nie przesadzaj, nie dostała tak mocno . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 31 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Tam jest 1be bynajmniej wdg wlepki Dev dzieki aleee mam te porsche z B5 teraz na zime jest 312mm , tarcza jeszcze gruba wiec nie dotykam Fajnie ze mimo morodobicia sie poboba nie myślałem tylko o hamulcach ale też o innych częściach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosb Opublikowano 31 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 Nie no wiadomo ze cale gowno ale jednak To tylko na plus bo zamiast zdejmowac dobre elementy do zmiany to mam taniej auto Blotniki sa ok , zderzak leciutko uszkodzony , w sumie do wywalenia to maska i grill , pas przedni deko pogiety ale spokojnie do naprawy i lewa lampa polamana No i te nieszczesne poduchy. Raga wroci z dojczow bedzie dzialal z deska A co tam jeszcze masz? Jak na razie to mam z uszkodzen do zlikwidowania : silniczek wycieraczek ( polamany mechanizm nie dziala strona pasazera ) , kostka polaczeniowa drzwi od kierowcy skorodowana ( uszkodzony byl ten gumowy waz i woda sie dostala :/ ) , szybe do wymiany ( peknieta od chyba poduszki ) Aaaa wezyki hamulcowe front mam niezaciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi