Nosb Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 A ja chyba zmieniam turbawki Tylko zastanawiam sie czy w miare bezawaryjne i budzetowe 500 ps czy grubiej i walic 600 na gt28
Tomasz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 A ja chyba zmieniam turbawki Tylko zastanawiam sie czy w miare bezawaryjne i budzetowe 500 ps czy grubiej i walic 600 na gt28 pytasz a wiesz:kox:
Nosb Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 no nie wiem gt28 to kilka grubszych kola wiecej , sporo wiecej roboty i wieksza awaryjnosc pozniej niestety
Tomasz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 no nie wiem gt28 to kilka grubszych kola wiecej , sporo wiecej roboty i wieksza awaryjnosc pozniej niestety Kasku gadał kto 500koni robi ten głupi, lepiej od razu 600:decayed:, to zależy czy 100koni więcej są dla ciebie wart ryzyka i $
Nosb Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2012 To typowy dupowoz od czasu do czasu dla frajdy hmmm zobaczy sie
kasku22 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 rezaj rezaj lepiej 600 skoro to tylko zabawka na male wypady:naughty:
seves Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Sam jestem ciekaw jaka byłaby różnica między 5xx a 6xx a tak szczerze to pewnie niewielka co? wiadomo mieć 100 czy 200 kuni to przepaść, 200 a 300 to w piz*u, 300 a 400 pewnie mocno odczuwalne ale potem pewnie koszta jak i awaryjność niemiłosiernie rosną a odczucia już tylko minimalnie większe co?! wiadomo jak furacz na kreskę byłby szykowany to kązdy kg i koń ważny ale do luźnych szaleństw? tak sobie tylko skromnie myslę
SebaMC Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Nosb te koło to 19"? z czego to masz? podoba mi się wzór, a na wiosnę będe wkładać 18"/19" i zastanawiam się nad wzorem, jakbyś sprzedawał to daj znać
Nowak_zg Opublikowano 16 Grudnia 2012 Opublikowano 16 Grudnia 2012 wkleilem to u kamulatora to i tobie zaspamuje s4 b6 --> rs4 b7 ( pełen pakiecik bez lusterek )
Nosb Opublikowano 16 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2012 Ech takie cos planowalem po ewentualnym sprzedaniu bialasa A poki co wyrwalem mu tylko slepia , grilla i ramki :
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Kilka poprawek wizualnych :-) mam tez pomysl na grill ale nie wiem na ile to wykonalne sie okaze. Zobaczymy , trzeba by zrobic rozrzad i uszczelnic dekle/napinacze tez wiec moze i teraz to zrobie. niedlugo musze wyjac skrzynie , wal i dyfer wiec kto wie moze i moc podniose od razu troche Sie okaze i tak zimuje wiec do wiosny musi cos wypiekniec i sie zmienic
RalphA4 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Wal na 6xxKM sam mówiłeś ze to dupowoz, niedzielny pod kościół, do dziewczyny i szpan na dzielni no to jak szpanowac to lepiej miec 6xxKM niz marne 5xxKM Poza tym komu jak komu ale ty raczej nie masz problemu z rozbieraniem i ewentulana naprawa wiec nie wydziwiaj
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 Bede myslal co zrobic poki co bawie sie pierdolami przy okazji Kilka detali jeszcze mam w zanadrzu do wiosny moc cholera wie duzo siana by pochlonela a poki co mam inna inwestycje w glowie Sam wiesz
Nowak_zg Opublikowano 17 Grudnia 2012 Opublikowano 17 Grudnia 2012 "GWIAZDECZKA" jakie masz plany i inwestycje :D:D:D ? hahahahaha gwiazdeczka :*
Nosb Opublikowano 17 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 17 Grudnia 2012 f*ck me i'm famous buahaha Plany sa takie ze bialas zostaje maks na ten sezon chociaz niekoniecznie w tym kolorze potem rozszabruje go i zbuduje cos innego A inwestycje to zbudowac jakas porzadna hale w koncu wiec moc w tym sezonie odpuszcze ( no moze jakies 5 z przodu po taniosci na szybko jedynie )
RalphA4 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 A no to jak kierunek obierasz na hale to ja Ci kibicuje bo Ci się jeszcze prowizorka obali i dopiero beda jaja Szkoda "bialasa" ale intryguje mnie nastepny projekci wiec może warto go poswiecic akato nastepnego
Nowak_zg Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 f*ck me i'm famous buahaha Plany sa takie ze bialas zostaje maks na ten sezon chociaz niekoniecznie w tym kolorze potem rozszabruje go i zbuduje cos innego A inwestycje to zbudowac jakas porzadna hale w koncu wiec moc w tym sezonie odpuszcze ( no moze jakies 5 z przodu po taniosci na szybko jedynie ) Nosb to nie moze byc zwykla hala ma miec otwierany dach jak .... stadion narodowy
Nosb Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 Widzial ktos jakies sensowne ledy na tyl do sedana?
junior_tdi Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Widzial ktos jakies sensowne ledy na tyl do sedana? do białasa to całe czarne ledy bym wrzucił
Rekomendowane odpowiedzi